Eerste keer Liv Yoga

Ben je nieuw bij Liv Yoga? Kom kennis maken met ons door een proefles te volgen.

 • Je kunt voor €15,- twee proeflessen volgen en/of je eerste maand onbeperkt yoga voor € 55,-
 • Bepaal zelf welke les je wilt volgen
 • 2 weken geldig, vanaf je eerste les
 • Aanmelden? Scroll naar beneden en lees hoe je dat doet

Niet alleen onze yoga is flexibel

Bij Liv Yoga willen we het zo makkelijk mogelijk maken voor je. We weten dat jouw leven niet alleen om yoga draait en je tijd is kostbaar. Daarom kun je bij Liv Yoga:

 • Een yogales volgen wanneer het jou uitkomt
 • Makkelijk zelf aan- of afmelden voor een yogales
 • Abonnementen krijgen zonder opzegtermijn
 • Een rittenkaart kiezen die lang geldig blijft

Met een ruim aanbod van lessen op verschillende uren vind je altijd wel een lesmoment dat in jouw schema past. Fijn toch?

Kom naar onze yogastudio en ontdek je favoriete yogastijl. Iedereen is anders en heeft andere behoeften, daarom biedt LIV YOGA diverse yogastijlen. Beginners zijn welkom in iedere les.

Meld je aan voor je eerste yogales

 • Kijk van te voren op het rooster welke yogales je wilt volgen
 • Maak online een account aan en reserveer je les. Meer informatie onderaan de pagina
 • We hebben voldoende matjes

Welke yogales?yoga_workshop_leiden_beginners

Omdat elke persoon anders is, is het beginnen met yoga voor iedereen ook anders. We raden je aan om meerdere lessen en docenten uit te proberen. Ook als je geen ervaring hebt met yoga, kun je met al onze lessen meedoen.

Beginnersworkshop

De yoga beginnersworkshop staat regelmatig op de agenda. Deze is ideaal als je graag wilt starten met yoga maar je wilt iets meer begeleiding dan bij een gewone yogales.

Tijdens de workshop krijg je de basistechnieken van veelvoorkomende yogahoudingen uitgelegd. Naast het fysieke aspect wordt er aandacht besteed aan de ademhaling en de verschillende yogastijlen. Voor meer informatie kijk je bij de BEGINNERSWORKSHOP

Basis Kracht & Flexibiliteit

Wil je graag een een goede basis opbouwen? Dan is de HATHA les ideaal: ademtechnieken, balans, kracht, stretch en ontspanning zitten in deze les. Deze les is zowel uitdagend voor beginners als voor ervaren yogi’s, op elk niveau vind je verdieping in de houdingen. Je zou ook de YING YANG of GENTLE FLOW kunnen proberen.

Zacht & Mild

In een YIN YOGA les ligt de nadruk op ‘slowing down’, zachtheid en mildheid voor jezelf. Je blijft (een stuk) langer in bepaalde houdingen waardoor je de kans krijgt echt naar binnen te keren. Naast mentale ontspanning zijn de houdingen erop gericht om je gewrichten en bindweefsel  te versterken en te versoepelen. RESTORATIVE YIN gaat hierin nog wat verder is een nog zachtere en therapeutische vorm van yoga. Voor beginners, gevorderden, ongeacht leeftijd en gesteldheid.

Intensieve Flow

Wil je meer focus op kracht en vloeiende bewegingen? De Vinyasa Flow Yoga les is een intensieve les waar je veel gebruik maakt van kracht in combinatie met flexibiliteit en balans. Bij Gentle Flow ligt het tempo iets lager, waardoor je de yogaposes beter kunt uitdiepen.

–          VINYASA FLOW YOGA,
–          of GENTLE FLOW YOGA.

Mindfulness

MINDFULNESS gaat over aandacht. MINDFULNESS betekent simpelweg: bewust zijn van de huidige ervaring. Door vaker je aandacht te sturen, leer je afstand te nemen van de spinsels in je hoofd. In onze lessen kun je kennismaken met wat mindfulness is en voor jou kan betekenen of als ‘opfrisser’ voor je bestaande meditatie beoefening.

 

Meer informatie over de verschillende YOGASTIJLEN vind je HIER.

Iconen_bollen_roosterPraktische informatie

Online reserveren van lessen

We willen iedereen de mogelijkheid geven om mee te doen met zijn of haar favoriete les. Reserveer daarom online de yogales die je wilt volgen. Je kunt je gereserveerde lessen terugvinden onder het kopje ‘rooster’ in je account.

Hoe werkt het?

 • Om een online-account aan te maken ga je naar het rooster, vul een paar gegevens is en reserveer je eerste les.
 • Alle lessen zijn vanaf 14 dagen van tevoren tot 15 minuten voor aanvang open voor online reserveringen.
 • Je kunt alleen online reserveren.
 • Als je op de online-wachtlijst staat en er komt een plaats vrij, dan ontvang je een e-mail met de bevestiging van je reservering.
 • Als je je reservering wilt annuleren dan kan dat tot 4 uur voor aanvang van de les door in je account op Cancel te klikken.
 • Belangrijk! als je reserveert, kies voor de optie “register as unpaid”, dan lukt het altijd.

 

Te laat annuleren of niet komen opdagen

Je kunt een les annuleren tot 4 uur voor de les begint via je Account. Klik op Cancel. Annuleer je je les te laat of kom je helemaal niet naar de les, dan is dit een ‘late cancel’. En wordt de les in rekening gebracht. We hopen op je begrip, in het verleden brachten we dit niet in rekening, maar dat ging ten kosten van de beschikbare plekken. Mensen gingen te soepel om met de regeling. Je kunt altijd op het laatste moment nog kijken of je je online aanmeldt voor de les.

Betalen

Je kunt bij ons PINNEN in de studio.

In de yogastudio

Bij binnenkomst kun je je schoenen opbergen, je kunt je in de ruimte omkleden. Toilet is aanwezig.

Eten & drinken

Probeer 2 uur voordat je een les volgt niet meer te eten. Een volle maag beweegt niet lekker. Zorg wel dat je voldoende water gedronken hebt. Je mag sowieso altijd een flesje water in de les meenemen. Drink na de les ook veel water. Let er op als je rookt, dat je het niet vlak voor de les doet, want deze geur blijf je meedragen.

Kleding

Draag comfortabele kleding, liefst niet te wijd, zodat je alle bewegingsruimte hebt. Yoga doe je op blote voeten, dan heb je meer grip op de mat. Koukleum? Sokken mag je aanhouden en doe ze wellicht halverwege de les uit.

Matjes

Matjes zijn aanwezig, deze kun je gebruiken tijdens de eerste paar lessen. Als je vaker aan yoga doet, raden we je aan om een matje aan te schaffen.

Luister naar jezelf

Onthoud dat het jouw yogales is en jouw lichaam. Jij kent je lichaam het beste, dus luister er goed naar en respecteer je grenzen. Wees niet te hard voor jezelf, maar probeer ook eens uit je comfortzone te stappen.