Life Coaching Leiden

Unlock your potential...

Meld je aan

life coaching met rosa winkel

  • Heb je last van stress, angsten of slaap je slecht?
  • Voel je alsof je vast zit en moeite hebt om keuzes te maken?
  • Maak je je veel zorgen en kan je je gedachten niet stoppen?
  • Heb je het gevoel dat je niet goed genoeg bent en dat je jezelf moet bewijzen?

Je bent niet de enige en hoeft het niet alleen te doen!

Liv Yoga werkt samen met Life Coach Rosa Winkel, die je met alle liefde en kennis helpt om in balans te leven, weer lekker in je vel te komen of misschien wel bij het vinden van je persoonlijke missie!

Kies voor de holistische aanpak en boek je 1 op 1 Coaching sessie vandaag nog, of meld je aan voor een van de Life Coaching Masterclasses.

1 op 1 coachingsessie

Deze sessie geeft inzicht in de bron van jouw klachten. Je zal geholpen worden met het succesvol veranderen van jouw ongewenste patronen, helderheid scheppen in jouw persoonlijke drijfveren en hoe je de relatie met jezelf kan versterken. Praktisch én pragmatisch.

Duur: 90 minuten
Kosten: €90,-

 

Meld je aan

LIFE COACHING MASTERCLASSES

Duik tijdens de intieme groepssessies in op vragen over wie je bent, wat je wil, doet, tevreden en gelukkig maakt. Kijk naar doelen en hoe je het leven viert. Sta stil bij de manier waarop jij op dit moment je eigenwaarde ontwikkelt en luister naar wat je eigenlijk aan jezelf wil vertellen. Word bewust van deze diepgewortelde verlangens en prikkelende obstakels door praktische oefeningen te doen. Deze opgaven zullen je helpen woorden en inzichten om te zetten in acties zodat je opgestelde doelen kan bereiken en happily ever after naar jezelf – en anderen – kunt kijken.

Deze masterclass is een kennismaking met je eigen kracht en hoe je ervoor kunt zorgen om volledig in balans te leven. De lessen bevatten spirituele aspecten, mindfulness- en breathwork technieken en worden verschillende coachingsmethodieken toegepast.

zondag 11 november  17:00 – 19:00
zondag 2 december  17:00 – 19:00
Prijs: € 20,- p.p.

Meld je aan

Rosa Winkel: trainer Life Coaching in Leiden
Life coaching groepssessies