Login / inschrijven

Stap 1:

Nieuw bij liv?
Kies eerst een leskaart

Ben je nieuw en wil je lessen bij ons komen volgen? Of heb je nog geen account? Leuk dat we je mogen verwelkomen! Kies eerst je (proef)leskaart of membership in onze webshop.

óf Log in met je account

Per 3 juni zijn we overgegaan op een nieuw systeem. Heb je de in de maanden januari tot mei 2020 bij ons lessen gevolgd, dan heb je op 3 juni een activatie mail ontvangen (check evt ook je spam/reclamefolder). Vind je deze daar ook niet, neem dan contact met ons op.

Stap 2:
Reserveer je les in het rooster

Met een geldige membership of leskaart, reserveer je een les in het rooster hieronder.
Tip! Je kan hiervoor ook onze app gebruiken. Graag wat meer uitleg? Kijk dan onze youtube video over het gebruik van de app.

Stap 3:
Voor online lessen: download Zoom

Download de Zoom Client for Meetings. Dit is het programma dat we gebruiken om streams met je te delen. Maak voor Zoom ook een account aan. Vergeet niet om die aanmelding naderhand te bevestigen via je mailbox. Graag wat meer uitleg? Kijk dan naar onze youtube video met uitleg over het gebruik van Zoom.

Stap 4:
Volg je les!

Klik 5 minuten voor je les begint op je les in ons rooster (op desktop of in de app). Bovenin vind je de link naar onze live video op Zoom. Veel plezier!

Tips & tricks

 Zorg voor goed geluid

Goede audio zorgt voor de beste ervaring. Vaak is het geluid op een laptop niet optimaal. Sluit bijvoorbeeld (een) speaker(s), koptelefoon of earbuds aan.

Sfeer is belangrijk

Tip! Zet een zacht achtergrondmuziekje op en
steek een wierookje en kaarsje aan.

Prep your props

 Rol je mat (of handdoek) uit en zorg dat je eventuele (zelfgemaakte) props in de buurt hebt. Check ook onze youtube video over het improviseren van een yoga kussen, een bolster, een riem en een deken.

Download de app

Makkelijk lessen reserveren én je membership of leskaart aanschaffen en binnen handbereik toegang tot:

  • Je lesrooster
  • Je geboekte lessen
  • Onze online community

Privé yoga-lessen

Heb je liever een privéles? Afgestemd op jouw specifieke vraagstukken & behoeftes. Onze individuele lessen zijn geschikt voor zowel beginners als gevorderde Yogi’s.