Inschrijven?

Zo doe je dat

Heb je al een account?

Log dan in op je account en reserveer je les.

Nieuw bij Liv?
Stap 1: Kies eerst je leskaart

Ben je nieuw en wil je lessen bij ons komen volgen? Wat leuk, wees welkom! Kies dan eerst je (proef) strippenleskaart of membership in onze webshop. Dmv je aankoop creëer je een account waarmee  je je (proef)les(en) kunt reserveren.

Stap 2: Reserveer je (proef)les

Na aankoop van je (proef)leskaart of membership in de webshop ontvang je een bevestigingsmail van de activatie van je account. Hiermee reserveer je je (proef) les(sen) in ons les rooster. Met je account kun je dit ook makkelijk via onze eigen app doen. Graag wat meer uitleg? Kijk dan onze youtube video over het gebruik van de app.

Stap 3: Download Zoom voor online lessen

Download de Zoom Client for Meetings. Dit is het programma dat we gebruiken om streams met je te delen. Maak voor Zoom ook een account aan. Vergeet niet om die aanmelding naderhand te bevestigen via je mailbox. Graag wat meer uitleg? Kijk dan naar onze youtube video met uitleg over het gebruik van Zoom.

Stap 4: Volg je les

Klik 5 minuten voor je les begint (via de site of in de app) op je les in ons rooster, hier vind je de link naar onze live video op Zoom. Fijne les!

Tips & Tricks

Zorg voor goed geluid

Goede audio zorgt voor de beste ervaring. Vaak is het geluid op een laptop niet optimaal. Sluit bijvoorbeeld (een) speaker(s), koptelefoon of earbuds aan.

Sfeer is belangrijk

Zet bijvoorbeeld een zacht achtergrondmuziekje op en steek een wierookje en kaarsje aan.

Bereid je spullen voor

Rol je mat (of handdoek) uit en zorg dat je eventuele (zelfgemaakte) props in de buurt hebt. Check ook onze youtube video over het improviseren van een yoga kussen, een bolster, een riem en een deken.