Privéyoga in Leiden

Alle aandacht voor jou…

Privé Yoga lessen

Een 30 of 75 minuten durende les met 1 docent, afgestemd op jouw specifieke vraagstukken & behoeftes. Dat kunnen fysieke beperkingen of blessures zijn, maar bijvoorbeeld ook om je persoonlijke practice te verdiepen of een boost te geven. Onze individuele lessen zijn geschikt voor zowel beginners als gevorderde Yogi’s.

Waarom een privéles?

Er zijn verschillende (fysieke & mentale) redenen om individuele yoga lessen te volgen. Denk aan:

Herstel na een blessure, ziekte (periode) of zwangerschap
Onzekerheid of angst om in een groepsles aan Yoga te doen
Behoefte om je Yoga Practice een verdieping en/of boost te geven
In bepaalde yoga houdingen een blokkade ervaren, waardoor de ontwikkeling in kracht of flexibiliteit stil lijkt te staan
Fysieke klachten, waarvoor je goede alternatieve houdingen/aanpassingen wilt leren, zodat je (weer) met elke groepsles mee kan doen

Yogi, Leiden, 32 jaar

Afgelopen week heb ik, na enige twijfel of het wel wat voor mij zou zijn, een privéles yoga gevolgd bij Jasmijn, en ik heb spijt dat ik dit niet eerder heb gedaan. Jasmijn is een ontzettend goede en fijne docent. Ze wist me niet alleen verder te helpen met de poses waar ik steeds in vastloop, maar had ook heel snel door wat de oorzaak daarvan was (weinig ruimte in het schoudergebied). Met de oefeningen die ik heb meegekregen kan ik ook daarmee aan de slag. Ik was erg onder de indruk dat we binnen 1 les alle houdingen konden oefenen waar ik mijn techniek wilde verbeteren, en ik nu al verschil merk in mijn practice. Ik vind het dan ook een waardevolle aanvulling op de groepslessen en zou het iedereen aanraden die verdieping/verbetering van de houdingen wil.

Hoe boek ik een privéles?

Via het contactformulier onderaan deze pagina kun je een privéles boeken. Samen met de docent waar je voorkeur naar uit gaat, bespreek je tijdens de eerste individuele les wat jouw specifieke vraag is en stel je een doel vast en het aantal lessen dat je wilt volgen. Dat kan er 1 zijn, een aantal, maar het is ook mogelijk om (wekelijks) individuele lessen te volgen. Dit kan (afhankelijk van dagen en tijd) in onze studio, maar ook bij je thuis tegen een geringe reiskostenvergoeding.

Het reserveren van een privéles is mogelijk op doordeweekse dagen tussen 10:30 en 18:30 uur en op zaterdag tussen 13:00-22:00. De exacte tijden hangen af van jouw mogelijkheden, het rooster van de docent en de beschikbaarheid van de studio. Geef in het onderstaande contactformulier svp voor welke dagen en tijden je een voorkeur hebt.

wat kost een privéles?

€ 30,- (incl. BTW) voor een enkele sessie van 30 minuten

€ 65,- (incl. BTW) voor een enkele sessie van 75 minuten

€ 80,- (incl. BTW) voor 3 sessies van 30 minuten.

€ 170,- (incl. BTW) voor 3 sessies van 75 minuten.

Bij individuele lessen bij je thuis wordt €10,- aan reiskosten doorberekend.

Betalingen kun je voorafgaand aan je les, via pin voldoen, of gemakkelijk via de app of website.

Yoga Coaching

Op zoek naar meer diepgang in je practice? Wil je persoonlijke tips en hulp om doelen te stellen in jouw yoga? Wil je leren om houdingen en flows aan te passen aan de mogelijkheden van jouw lijf? Of is yoga nieuw voor je en heb je veel vragen? Dan is Yoga Coaching misschien iets voor jou: reguliere lessen volgen IN COMBINATIE MET een aantal individuele sessies.

In een Yoga Coaching pakket zit een strippenkaart voor het volgen van reguliere lessen en daarnaast een aantal individuele sessies met een docent naar keuze. De inhoud van de sessies is helemaal aan jou, of kun je samen met de docent bepalen. De reguliere lessen plan je zelf in, volg je op je eigen tempo (binnen de geldigheid van je kaart natuurlijk). De sessies plan je samen met de docent voor of na een van je lessen. Elke coachingsessie is 30 minuten.

Wanneer je een Yoga Coaching pakket aanschaft, doen we eerst een telefonische intake. In deze intake zoeken we uit wat jouw doel of vraag is en welke stijl het best bij je past.

 

Wat kost Yoga Coaching?

10 strippenkaart plus 3 coaching sessies voor €225

Met dit coachingspakket kun je 10 lessen volgen (dat kan bij 1 docent zijn maar hoeft niet!). Je kunt de lessen zelf inplannen via de app. De strippenkaart is vier maanden geldig. De coachingsessies raden we aan te plannen na les 1, na les 5 en na les 8. Het plannen van de sessies doe je samen met de docent.

 

5 strippenkaart plus 2 coaching sessies voor €145

Met dit coachingspakket kun je 5 lessen volgen (dat kan bij 1 docent zijn maar hoeft niet!). Je kunt de lessen zelf inplannen via de app. De strippenkaart is twee maanden geldig. De coachingsessies raden we aan te plannen na les 1 en na les 4. Het plannen van de sessies doe je samen met de docent.

 

Newbie 2 proeflessen kaart plus 1 coaching sessie voor €70

Met dit coachingspakket kun je 2 lessen volgen. Dit pakket is alleen beschikbaar als je nieuw bent bij Liv. Je kunt de lessen zelf inplannen via de app. De strippenkaart is één maand geldig. De coachingsessie raden we aan te plannen na les 1. Het plannen van de sessie doe je samen met de docent.

Hoe boek ik een coachingspakket?

Via het contactformulier onderaan deze pagina kun je een coachingspakket boeken. Samen met de docent waar je voorkeur naar uit gaat, bespreek je tijdens de telefonische intake wat jouw specifieke vraag is en stel je een doel vast. Je kunt de sessie in dat gesprek alvast inplannen, of later, in samenspraak met de docent.

Het reserveren van een coaching sessie is mogelijk op doordeweekse dagen tussen 10:30 en 18:30 uur en op zaterdag tussen 13:00-22:00. De exacte tijden hangen af van jouw mogelijkheden, het rooster van de docent en de beschikbaarheid van de studio.

Onze docenten voor privélessen / Coaching

Interesse? Neem contact op

    Naam*

    E-mailadres*

    Telefoonnummer

    Op welke dagen en tijden zou je een individuele les of sessie willen volgen?*

    Heb je een voorkeur voor (een) docent(en)?