Privé Yoga in Leiden

Privé Yoga in Leiden met eigen docent

Privé Yoga lessen

Een 75 minuten durende les met 1 docent, afgestemd op jouw specifieke vraagstukken & behoeftes. Dat kunnen fysieke beperkingen of blessures zijn, maar bijvoorbeeld ook om je persoonlijke practice te verdiepen of een boost te geven. Onze individuele lessen zijn geschikt voor zowel beginners als gevorderde Yogi’s.

Waarom privé lessen nemen?

Er zijn uiteenlopende (fysieke & mentale) redenen om individuele yoga lessen te volgen zoals:

  • Stress gerelateerde klachten
  • Kortademigheid & onregelmatige ademhaling
  • Weinig energie of emotionele disbalans
  • Herstel na een blessure, ziekte (periode) of zwangerschap
  • Onzekerheid over je lichaam en hoe te bewegen
  • Onzekerheid of angst om in een groepsles aan Yoga te doen
  • In bepaalde yoga houdingen een blokkade ervaren, waardoor de ontwikkeling in kracht of flexibiliteit stil lijkt te staan
  • Fysieke klachten, waarvoor je goede alternatieve houdingen/aanpassingen wilt leren, zodat je (weer) met elke groepsles mee kan doen
  • Behoefte om je Yoga Practice een verdieping en/of boost te geven

Hoe werken onze privélessen?

Samen met de docent bespreek je tijdens de eerste individuele les wat jouw specifieke vraag is en stel je samen een doel vast en het aantal lessen dat je wilt volgen. Dat kan er 1 zijn, een aantal, maar het is ook mogelijk om (wekelijks) individuele lessen te volgen. Dit kan (afhankelijk) van dagen en tijd) in onze studio, maar ook bij je thuis tegen een geringe reiskostenvergoeding.

Het reserveren van een privé sessie is mogelijk op doordeweekse dagen, tussen 11:00 en 17:00 uur. Op zaterdag tussen 13:00-17:00 en op zondag tussen 17:00-19:00. De exacte tijden hangen af van jouw mogelijkheden, het rooster van de docent en de beschikbaarheid in de studio. Geef in het onderstaande contactformulier svp voor welke dagen en tijden je een voorkeur hebt.

Wat zijn de kosten?

€ 65,- (incl. BTW) voor een enkele sessie van 75 minuten
€ 170,- (incl. BTW) voor 3 sessies van 75 minuten.

Bij individuele lessen bij je thuis wordt €10,- aan reiskosten doorberekend.

Betalingen kun je voorafgaand aan je les, via pin in de studio voldoen.

Onze docent voor privélessen

Jasmijn, docent in privé yoga lessen in Leiden
Jasmijn is samen met haar man Guido, eigenaar van Liv Yoga & Mindfulness. Na ruim 10 jaar werken in de zorgsector, voelde ze dat ze “iets” anders moest gaan doen. Dit “iets” bleek het geven van yoga te zijn! Een bewegingsvorm die Jasmijn al enige jaren beoefende. Na een opleiding Klassieke Hatha Yoga in India startte ze in 2014 met fulltime les geven, gevolgd door 2 Yoga opleidingen en diverse verdiepingstrainingen en cursussen. Door haar empathisch vermogen, oog voor detail en oplossingsgerichtheid kan Jasmijn je in individuele Yoga sessies verder helpen op jouw Yoga pad.

Individuele lessen met 1 van onze andere docenten zijn op aanvraag te boeken.

Contact openemen

Naam*

E-mailadres*

Telefoonnummer

Op welke dagen en tijden zou je een individuele yogales willen volgen?*