Ruimte huren in de Leidse Hout

Middenin het stadse groen...

Even helemaal jouw plek

Het centrum is recent volledig gerenoveerd en is uniek gelegen in het hart van de Leidse Hout, op slechts 5 minuten fietsen van Leiden Centraal station. Het centrum bestaat uit een yogaruimte, een massageruimte en een kleinere ruimte geschikt voor individuele coachings- en therapiegesprekken.

Aangepast naar jouw wensen

Je kunt voor langere tijd of incidenteel een ruimte huren voor je eigen workshop, retraite, ceremonie of (bedrijfs)training. Voor 2 uur, een dagdeel, een dag of meerdere dagen per week. Uiteraard kun je de ruimtes ook huren voor privé (groeps)activiteiten, waarbij we ook de invulling voor je kunnen verzorgen.

Studioruimte

Een fijne ruimte waar velen bij binnenkomst een deken van rust en verstilling ervaren. De ruimte is 9,5 meter lang en 4,5 meter breed.  Aangrenzend kun je neerploffen in de lounge die ook een eigen keukentje. De studioruimte is recent gerenoveerd met extra aandacht voor de authentieke details van het voormalig koetshuis.

Massage- of therapieruimte

Aan de achterzijde van het centrum en met een eigen ingang vind je de lichte massage/therapieruimte met uitzicht op het groen buiten. De ruimte is 4,5 meter breed en 4 meter lang. Naast massages en therapien kun je deze knusse ruimte ook gebruiken voor kleinere groepsbijeenkomsten met 4-6 mensen.

Coaching- of therapieruimte

Deze ruimte is iets kleiner (4 x 4) dan de massage ruimte  Mede door het schuine dak voelt deze kamer intiem en is daardoor ideeal voor 1 op 1 coachings- en therapiesessies, maar ook een fijne plek om in alle stilte te kunnen werken.

Ja! Ik wil graag een ruimte huren

8 + 7 =

Interesse?

Bel 06 41 88 64 44, stuur ons een bericht via het contactformulier of mail naar info@livyoga.nl.