Self-care in Leiden

Give yourself the permission to pause

Self-care Leiden

Self-care: helende aandacht

“Love for oneself is the beginning of a lifelong romance.”
– Oscar Wilde

Wanneer je goed voor jezelf zorgt kun je er pas echt voor anderen zijn.
Sla jij vaak die eerste stap over?

Voedende en helende aandacht voor jezelf hoef je niet te zien als een luxe,
maar mag je ervaren als een essentiele levensbehoefte.

Naast Yoga & Mindfulness bieden we met onze self-care in Leiden ook andere mogelijkheden om de helende band met jezelf aan te gaan.

Massages

Door Nadine

Als Massage therapeut brengt onze Yoga docent Nadine hoofd, hart en handen samen om te weten wat jouw lichaam op dat moment nodig heeft. Nadine is gespecialiseerd in de volgende massage technieken: Onstpanning, Thai Yoga, Voetreflex, Lomi Lomi, Hotstone, Aroma-touch, Holistic Pulsing, Zwangerschap, Passive Assisted Yoga, Metamorfose & Marma Massage.
De behandelvorm hangt altijd af van wat er in het voorgesprek wordt benoemd. Dit kan een combinatie van technieken betekenen.

Healings & Readings

Door Jerry

Jerry kent en beoefent verschillende stijlen en soorten healings, van Reiki, Chakra Healing en energiewerk tot aan Sjamanistische helingstechnieken en overdracht van de Munay Ki rites. Hij maakt daarbij ook gebruik van technieken uit de edelsteen-, aroma-, kruiden-, kleuren en geluidstherapie. Dit helpt je allemaal om te helen wat er geheeld moet worden in je.

Ook beoefent Jerry verschillende manieren van readings, variërend van energie- en aura reading, droom interpretatie tot orakelkaart reading en alles daar tussenin. Dit geeft je inzicht in vragen en issues die er op dat moment voor je spelen.

(Leren) Mediteren

Door Guido & Jerry

De stilte en rust in jezelf, de plek waar jij je eigen wijsheid vindt, is niet iets wat je kunt zoeken of moet bereiken. Je kunt het wel laten ontstaan, door juist even niet te doen en niet te handelen en je puur bewust te zijn van alles wat zich aandient in het huidige moment. Mede-eigenaar van Liv, Guido, leert je met deze self-care in Leiden graag de basisbeginselen. Want juist in die stilte hoor je alles.

Jerry geeft les in verschillende meditatiestijlen, van Zenmeditatie, Chakrameditatie, begeleide visualisaties en Yoga Nidra tot aan movement meditation.

Ritueel- en ceremonie-werk

Door Jerry

Jerry is naast yogadocent ook healer, energiewerker, shamanic practitioner en hij wordt opgeleid om druide te worden. Daarnaast heeft hij een hele studie gemaakt van rituelen en ceremonies in verschillende tradities en culturen. Inmiddels heeft al vele malen rituelen en ceremonies geleid. 

Daarmee is hij in staat om je een veelheid aan rituelen en ceremonies te bieden. Deze kunnen ook nog eens met elkaar en met yoga gecombineerd worden op verschillende manieren, afhankelijk van wat er op dat gegeven moment noodzakelijk is. Centraal staat voor Jerry altijd dat er een verandering, een transformatie plaats vindt die er voor jou nodig is.

(Je eigen) Retreat

Door Jerry

Jerry organiseert, begeleidt en geeft les op retreats in binnen- en buitenland. Deze retreats kunnen volledig worden aangepast aan wat de behoefte is van de groep en zal bestaan uit een variatie van de bovengenoemde diensten.

Van 1-4 oktober 2020 organiseert Jerry samen met Dorinde de Boer een Yoga Retreat: De Magie van de elementen. Een adempauze op een betoverende locatie in de Drentse bossen, waarbij we je de elementen aarde, water, vuur en lucht diepgaand laten beleven. In een sprankelende reis met verschillende stijlen yoga en verrijkende ervaringen, nemen we je mee langs de essentie van deze elementen. Zo ga je met hernieuwde inspiratie en inzichten naar huis.