Workshop

Ademcirkel

Vrijdag 12 juli

19:30 | Inloop v.a. 19:15

Liv Leidse Hout

Ademcirkel

Hoe mooi is het om bij aanvang van de zomervakantie de kracht van een ademcirkel te mogen ervaren. Misschien mag je wel doorvoelen wat er de afgelopen maanden is gebeurd of juist jouw krachtige levensenergie (weer) voelen om met vreugde en lichtheid de zomer in de te gaan.

 

Als intuïtief ademcoach help ik jou niet per se om je beter te voelen, maar vooral om weer te leren voelen. Wat zit er in je lichaam wat de ruimte nodig heeft en ruimte verdient? Net zoals blijdschap en geluk, mogen verdriet en pijn er net zo zijn.Helaas worden deze emoties regelmatig onderdrukt. Ook hebben we vaak niet geleerd om met deze emoties om te gaan.
Met hulp van de verbonden ademhaling breng ik jou in je lichaam, in je buik en bij je gevoel; in een diepere staat van bewustzijn.

Je lichaam weet wat goed voor je is. Vertrouw op wat jouw lichaam nog wil doorvoelen, zodat je meer in verbinding komt met je lijf en daardoor dichterbij jezelf komt. En dat al je pijn, verdriet, verlies, onzekerheid en trauma’s je niet meer in de weg staan in contact met jezelf maar ook met anderen.

 

Je kunt de verbonden ademhaling gebruiken voor:

  • Transformatieprocessen voor persoonlijke groei
  • Heling van trauma’s en verlies
  • Doorvoelen van oude en recente emoties
  • Inzichten waar je op verder kan bouwen

 

 

‘Een van de meest onaangename aspecten van onze pijnen en ongemakken zou wel eens onze weerstand ertegen kunnen zijn’ – Michael Brown

 

Over Remona:

Ik ben Remona, 38 jaar en moeder van twee kinderen. Vier jaar geleden verloor ik mijn man na een ziekteproces van anderhalf jaar. Na een aantal jaren waar ik zoekende was, vooral heel erg moe was en waarin alles heel zwaar en soms donker voelde kwam ik bij een ademcirkel terecht. Deze ademsessie was voor mij zo raak. Ik voelde dat alle pijn, het verdriet en alle trauma’s in mijn lichaam waren opgeslagen. Hoe goed ik er ook over kon praten, cognitief kon ik niet bij mijn gevoel en emoties komen. Ik kwam erachter dat de verbonden ademhaling de sleutel was om weer te gaan voelen en te gaan vertrouwen op mezelf.

Jarenlang heb ik me als fysiotherapeut en topsporter gespecialiseerd in het lichamelijke bewegingsapparaat. Nu ben ik holistische massagetherapeut en de verbonden ademhaling heeft me nog een laag dieper gebracht.

Ik kijk er naar uit om mensen in een ademcirkel op energetische niveau met elkaar te laten samen zijn. Door samen te komen in een cirkel en als groep te ademen ontstaat er een energie die ondersteunend en versterkend is. Dit geeft een gevoel van verbondenheid en veiligheid.

Samen met mijn twee collega ademcoaches, Elliott en Daniëlle, zijn we er voor jullie.

Wees welkom op vrijdagavond 12 juli.

Voor meer informatie en aanmelding kun je contact opnemen met Remona; [email protected] 
of via instagram: @massagepraktijk_totally_you

Met

Remona Fransen
Massagetherapie & ademwerk praktijk: Totally You in Oegstgeest
[email protected]

 

Dag & Tijd

Vrijdag 12 juli 19:30 | Inloop v.a. 19:15

Investering

€ 40,- | Voor reserveren stuur een mailtje naar: [email protected]

Locatie

Liv Leidse Hout

Taal

Nederlands / English