Workshop

Connect to your
Sexual Energy

Biodynamic Breathwork 

Yogacentrum Leidse Hout

Workshop Connect to your Sexual Energy

 

Biodynamic Breathwork

Laat spanning los in het bekkengebied en laat je seksuele energie weer stromen
Als onze seksuele energie niet vrij stroomt en vast wordt gehouden in het bekkengebied zal de opwaartse energie worden geblokkeerd. Hierdoor kan je spanning ervaren in het bekkengebied en kan seksualiteit worden gerationaliseerd of geïnternaliseerd. Seksuele energie is de grootse bron van creatie en expressie. In deze workshop zullen we ruimte creëren in het bekkengebied waardoor blokkades worden opgeheven en de seksuele energie weer vrij kan stromen in verbinding met het hart.

Deze workshop is gericht op het doorvoelen en loslaten van spanning rond de bekken, genitaliën, heupen, billen, hamstrings, benen. Emotioneel: durf ik mijn seksuele/creatieve energie te laten stromen?

Wat is ademwerk?
Tijdens deze workshop ademen we met een diep ‘verbonden ademhaling’ en zoeken we samen de spanningen in het lichaam op. Deze spanningen kunnen er soms al jaren zitten. Stress, intense gebeurtenissen en trauma slaan we vaak onbewust in ons lichaam op. Door diep te ademen word je weer bewust van wat je voelt en waar de spanning zich bevindt. Door de verbonden ademhaling gaat er meer zuurstof naar cellen, spieren en weefsels in je lichaam, waardoor oude emotionele en fysieke spanning losgelaten kan worden. Zo kun je weer volledig ontspannen én creëer je meer ruimte voor verbinding. Verbinding met jezelf en daardoor met anderen.

Ademwerk is een methode voor zelfheling.
Hoe dieper je ademt, hoe meer ruimte, rust en energie je ervaart. Ademwerk leert je weer om in je eigen kracht te staan, je veilig te voelen in je eigen lichaam en om onverwerkte emoties en ervaringen los te laten en een plek te geven. Ademwerk brengt je dichter bij jezelf.  Het brengt je dichter bij je ware ‘zijn’.

6 elementen om beter te voelen
In deze workshop word je liefdevol begeleid naar een reis naar jezelf. We integreren de technieken van BBTRS®. BioDynamic Breathwork & Trauma Release System is gericht op het loslaten van spanning en stress en integreert verschillende elementen zoals; adem, aanraking, beweging, bewuste emotionele expressie, geluid, meditatie en bewustzijnsoefeningen.

Kom in verbinding met je lichaam.

 

Deze workshop is voor jou als je op zoek bent naar:

 • loslaten van stress en spanning (lichamelijk, mentaal en emotioneel)
 • beter leren voelen (emoties, verlangens, lichaam, grenzen)
 • meer verbinding met je lichaam, rust in je hoofd
 • inzicht en loslaten (belemmerende) patronen
 • trauma verwerking
 • diep niveau ontspannen
 • leven in het hier en nu
 • persoonlijke en spirituele ontwikkeling
 • leven vanuit je hart en intuïtie
 • meer vrijheid creëren op plekken die nu vast zitten
 • meer levensenergie, kracht en focus ervaren
 • meer verbinding met je werkelijke essentie
 • verbinding met gelijkgestemden
 • meer balans en geaard voelen
 • tijd en liefdevolle aandacht voor jezelf
 • dieper en vollediger ademen
 • nieuwsgierig bent naar de kracht van de adem en de BBTRS technieken.

 

Reviews;

“ Door de gemengde groep werd ik mij heel erg bewust van de mannelijke en vrouwelijke energie in mijzelf. Ik voelde heel sterk mijn vrouwelijke, sensuele energie door mijn hele lijf en wezen stromen. Er kwam een kracht vrij die ik niet eerder herkend heb, sterk en toch ook zacht en ontzettend vrij. Vrij om te stromen, voelen en vooral ook bewegen. Ik voelde me ineens helemaal mezelf! Als dat thuiskomen is bij jezelf wil ik nooit meer vertrekken. “
“De breathwork sessie heeft voor het doorwerken en loslaten van moeilijke of traumatische herinneringen bij mij een vergelijkbaar effect als emdr-behandelingen. Het laat me, na flink huilen en trillen, opgelucht en met een licht gevoel weer vertrekken.”

Wie ben ik

Natalie Carnier is gediplomeerd Shiatsu Therapeute, BBTRS facilitator gericht op trauma en spanning, mindfulness trainer en yoga docente. Het is mijn missie om mensen te begeleiden naar hun innerlijke rust en kracht.

 

Gegeven door:

Natalie Carnier

Datum & tijd

Zondag 21 mei 13:30 – 16:30

Investering

€ 85,-

Locatie

Yogacentrum Leidse Hout

Taal

Nederlands