Experience

Guided Tripping: Truffelceremonie

Zaterdag 17 September

13:00 – 23:00

Yogacentrum Leidse Hout

Guided tripping on psychedelics? We offer you a safe and sacred journey!

 

De Magische Truffels nodigen ons uit om naar die “andere wereld” te reizen. Daar mogen we het goddelijke in onszelf ervaren. Liefdevol verbonden met alles en iedereen, ons Ego van de troon. De Magische Truffels geven jou inzicht, innerlijke heling en moedigen je aan om een stap te zetten in jouw proces van zelfverwezenlijking.

Wij zijn Rike (50 jaar) en Bas (51 jaar), een samenwonend stel uit Zoeterwoude – Rijndijk. Rike werkt als psycho-sociaal hulpverleenster; relatie therapie en trauma verwerking. Bas is zelfstandig consultant in het Sociaal Domein en heeft daarnaast een eigen praktijk voor alternatieve hulpverlening. Wij noemen onszelf “kantel-kinderen”, dat houdt in dat we bewust in een transformatie proces zitten waarin we oude patronen en overtuigingen los willen laten, en ons een nieuw leven willen toe eigenen. Dit proces gaat natuurlijk gepaard met de nodige groeipijnen, maar het betekent ook mooie vergezichten, nieuwe levensenergie en bijzondere ontmoetingen.

Psychedelica geven nieuwe inzichten die voor ons leven relevant zijn; ze helpen ons om de daadwerkelijke “reis naar binnen”, te maken en om vandaar uit bewuster te leven. De innerlijke rust, de verbinding met de natuur, de ceremonies en rituelen die daar bij horen; daarin komen wij thuis. Psychedelica geven ons een veilige bedding voor diep persoonlijk werk. In onze praktijk als hulpverlener / coach combineren wij traditionele vormen van psycho-sociale hulpverlening met “oude wijsheden”, zoals sjamanisme, voorouderwerk (familieopstellingen) en spiritueel lichaamswerk. Psychedelica horen daar als het ware gewoon bij.

Het organiseren van truffelceremonies doen wij met hart en ziel, het is een deel van onze levensvervulling om die veilige bedding te mogen bieden, waarbinnen mensen diepgaande, spirituele veranderprocessen ondergaan. We willen het een plek laten zijn waar het vrouwelijke en het mannelijke op een helende manier aanwezig zijn. Het faciliteren van truffelceremonies is voor ons een deel van onze eigen zelfverwerkelijking.

Met deze manual willen we jou vertellen over hoe dat dan bij ons in zijn werk gaat. Een eerste, voorzichtige trip? Of ben je klaar voor bent om voor een “heroic dose”? Wij bieden jou een veilige setting, met alle aandacht en zorg voor jouw intentie. Indien gewenst kunnen we jou na de trip ook ondersteunen bij het verdere integratie proces

Wij hebben (werk) ervaring met allerlei levensthema’s zoals:

 • Trauma’s (al dan niet opgedaan in je jeugd)
 • Verslavingen; roken, alcohol, relaties.
 • De “waarom?” vraag
 • Angst voor de dood, angst voor het leven, ziektes
 • Schaduwwerk, anger-management

Let wel: Psychedelica zijn Psychedelica, geen therapie…

Praktische info:

Onze ceremonies zijn bewust op een zaterdag, zodat je de zondag er na nog alle tijd hebt voor het herbeleven en het integratie proces. We werken o.a. met sjamanistische elementen en rituelen, en we integreren jouw persoonlijke intentie in het programma. We maken gezamenlijk een altaar ter bekrachtiging van de groepsceremonie.

Het gezamenlijk trippen binnen de veilige groepsbedding is al een ervaring op zich, en d.m.v. gezamenlijke meditaties, dansen en deelrondes geven wij hier nog meer vorm en inhoud aan. Wij doen dit werk met hart en ziel, en besteden veel aandacht aan de voorbereiding, de setting van de ceremonie en geven ook de nodige nazorg.

Wat we je verder nog graag willen laten weten:

 • Wij zijn lid van de landelijke organisaties voor Tripping Guides; de “Guild of GuidesNL” en werken met de bijbehorende “Code of Conduct”. Dat betekent dat we alle deelnemers een persoonlijke intake hebben.
 • Wij werken met kleine groepen van max 8 personen.
 • Ter voorbereiding van de ceremonie ontvang je onze manual “Guided Tripping on
  Psychedelics”.
 • Wij werken met dosering van 15 – 30 gram, afhankelijk van jouw persoonlijk proces. Jouw dosis wordt vooraf bepaald en tijdens de ceremonie ten alle tijden gehandhaafd.
 • Als guides gebruiken wij zelf geen truffels tijdens de ceremonie.
 • De bedding van de groep is van absolute meerwaarde, maar je komt bij ons met jouw eigen intentie en daar is ook jouw focus. Je draagt je eigen verhaal, en je respecteert de intentie van de anderen, maar je bent niet hun coach / redder / nieuwe liefde / etc..
 • Tijdens de ceremonie is er geen lichamelijk contact met erotische intenties. Niet door ons, en ook niet tussen deelnemers onderling.
 • Wij geloven niet in het hebben van een “Bad-trip”. Wel kan het zo zijn dat de in jou aanwezige angsten, stress, etc. zich tijdens de trip gaan manifesteren. Deze gaan wij niet uit de weg, indien passend zullen wij je uitnodigen om deze angsten, stress en emoties juist te verkennen we wij zullen je bijstaan ten einde ze een plek te geven. De ervaring leert overigens dat juist het trippen binnen een veilige setting, zoals bij ons, voorkomt dat je je reis als een “Bad-trip” ervaart.

Jouw investering:

 • Wij werken met een all-in tarief van €195,- Dit is inclusief hoge kwaliteit truffels, thee en vruchtensap gedurende de dag, en een vegetarische soep met broodjes aan het einde van de dag. Eventuele allergieën kun je vooraf aangeven, hier houden wij rekening mee.
 • Na betaling van de € 195,- is je deelname definitief.
 • Wil je de ceremonie zakelijk boeken, bijvoorbeeld als onderdeel van een coachingstraject, dan kunnen wij een factuur opstellen en komt er 21% BTW bij.

Aanmelden / Meer informatie:

Je kunt je bij ons aanmelden via de mail, bellen of appen:

Rike: [email protected], of telefoon: 06 – 12677390
Bas: [email protected] of telefoon: 06 – 40447406

Volg ons op persoonlijk op Facebook of kijk op onze Facebook pagina Psychedelic Renaissance
Leiden. Natuurlijk kan je ons ook altijd benaderen wanneer je nog twijfelt of vragen hebt.

We zien er naar uit je te ontmoeten!

 

Gegeven door:

Rike & Bas

Datum & tijd

Zaterdag 17 september 13:00 – 23:00

Prijs

€ 195,-

Locatie

Liv Yoga | Leidse Hout

Taal

Nederlands