Workshop

Truffelceremonie

 

Zondag 22 september
( & 15 december)

12:30-21:30

Liv Leidse Hout

Truffelceremonie
‘Magische’ truffels zijn een plantmedicijn met psychedelische eigenschappen. Ze hebben de potentie je dagelijkse denk- en referentiekader voor een paar uur naar de achtergrond te brengen waardoor je in een andere bewustzijnstoestand komt.

Er kunnen allerlei redenen zijn om te willen deelnemen aan een truffelceremonie. Dat kan gaan van persoonlijke ontwikkeling, levensvragen en spirituele groei tot heling bij depressieve klachten, overspanning of trauma. Of je bent gewoon nieuwsgierig naar wat de truffel je te vertellen heeft. Of…

Wat kan je ervaren?
Als je deelneemt aan een truffelceremonie staat je over het algemeen een diepgaande, transformerende innerlijke reis te wachten. Een reis in het veld van bewustzijn: je persoonlijk onbewuste, het collectief onbewuste, goddelijke bewustzijnslagen. Hoe dit eruit ziet is voor iedereen en ook voor iedere afzonderlijke innerlijke reis weer anders.

Je kunt bijvoorbeeld in contact komen met je innerlijke wijsheid. Het kan je helpen problemen, blokkades en patronen onder ogen te komen en op te lossen of te doorbreken. Ook kan het zijn dat je je bewust wordt van oude pijn en trauma’s. Je spirituele ontwikkeling kan versnellen, je ervaart zelfliefde, je doorziet de aard van het bestaan of je krijgt inzichten over de zin van het leven, enzovoort.

In het algemeen geldt: alles wat niet verwerkt is, wil verwerkt worden en alles wat niet bewust is, wil bewust worden. Hierbij geldt bovendien: je krijgt wat je nodig hebt en nooit meer dan je aankan.

Zo ziet de dag eruit
We beginnen de dag met thee en een sharing circle (deelronde), gevolgd door dansmeditatie en/of shaking. Hierdoor wordt het hoofd rustiger en zak je uit je hoofd in je lijf. Hierdoor ben je optimaal voorbereid voor een diepgaande innerlijke reis.

Na uitgebreide informatie over wat je kunt verwachten tijdens de innerlijke reis is het tijd voor de truffelceremonie. Tijdens de ceremonie word je meegenomen door de begeleidende muziek. Wij zijn de hele tijd aanwezig om jou te begeleiden in je proces.

Na afloop van de reis, die zo’n 4-5 uur duurt, is er een lichte vegetarische maaltijd en mag je delen wat je hebt ervaren. Ook is er alle tijd om je ervaringen op te schrijven. Als je weer helemaal “geland” bent ronden we af.

In principe kan je zelf naar huis, echter, ons advies is je op te laten halen of ergens in de buurt een overnachtingsplek te regelen als je wat verder weg woont. De ervaring leert namelijk dat je echt wel even tijd nodig hebt om helemaal te landen.

Voor meer informatie en aanmelden ga je naar: https://hetstillemidden.com/truffel-ceremonie/

Let op: magische truffels zijn niet voor iedereen een veilig plantmedicijn. Bij de aanmelding zit
daarom een intakeformulier en -gesprek om samen te onderzoeken of deelname aan de ceremonie voor jou op dit moment een goed idee is.

Over Marieke de Leeuw:
Marieke heeft een coachpraktijk voor begeleiding bij bewustwordingsprocessen en heeft ruime
ervaring met diverse plantmedicijnen. Ook is zij goed geschoold in het leiden van truffelceremonies. Ooit was zij werkzaam als huisarts, inmiddels loopt ze exact het pad van haar hart. Meer over haar en haar praktijk: www.hetstillemidden.com.

Over Corrie Drijver:
Corrie geeft sinds 2015 groepslessen dansmeditatie, daarnaast begeleidt ze mensen 1 op 1 als
personal coach. Het begeleiden van groeps- en individuele processen, mensen op allerlei manieren weer in beweging brengen is haar kracht. Alle info over haar kun je terugvinden op
www.corriedrijver.nl.

 

 

Wij staan voor veiligheid, gedegenheid, diepgang, lichtheid en beweging. Goede voor- en nazorg is voor ons essentieel.

Door

Corrie Drijver & Marieke de Leeuw

Data & tijd

Zondag 22 september | 12:30 – +/- 21:30
Zondag 15 december | 12:30 – +/- 21:30

Investering

Locatie

Liv Leidse Hout

Taal

NL