Workshop

Voeten workshop voor yoga docenten

Zaterdag 12 Februari 12:00 – 16:00

Yogacentrum Leidse Hout

Voeten workshop voor yoga docenten

Toegepaste anatomie van de voet en invloed op het bekken

Wil je kennis opdoen over voeten? Hoe ze van nature horen te bewegen? En wat hun invloed op je lichaam is?

Heb je behoefte aan goede oefeningen voor je eigen voeten? Of wil je mensen in je yogalessen helpen met de beweeglijkheid van hun bekken of hun evenwichtsgevoel?

Dan is deze workshop voor jou. Hij bestaat deels uit theorie en deels uit testjes en oefeningen voor de voeten. De theorie is voor iedereen te volgen. De testjes en oefeningen zullen je versteld doen staan.

In deze workshop leer je je voeten om stevig te staan en goed te bewegen. Met behulp van bijzondere en effectieve oefeningen voor je voeten. Daarnaast bekijken we de invloed op het bekken.

Waarom voor yogadocenten?
Voeten hebben effect op het gehele lichaam. Denk bijvoorbeeld aan de stand en beweeglijkheid van je bekken. Maar ook op je evenwichtsgevoel en de mate waarin je kan aarden.

Je herkent vast wel dat er in je lessen altijd mensen zijn die moeite hebben met evenwichtsoefeningen. Zelfs als ze een rustig gemoed hebben. Grote kans dat hun voeten geen stabiele basis hebben. Wat die basis is en hoe je die verbetert, leer je in deze workshop.

Ook heb je vast wel eens mensen gezien die hun bekken niet kunnen kantelen. Ook al volgen ze al jaren trouw je yogalessen. In dat geval zou het heel goed aan de stand en beweeglijkheid van de voeten kunnen liggen. Als je die stand en beweeglijkheid verbetert, levert dit het bekken meteen meer bewegingsvrijheid op. Wat een goede voetstand is, hoe je die bepaalt en beïnvloedt, leer je ook in deze workshop.

 

Meedoen aan deze workshop?

Stuur dan een mail naar info@livyoga.nl 

Gegeven door:

Ruby Halfschepel

Datum & tijd

Zaterdag 12 Februari 12:00 – 16:00

 

Prijzen

€99,-

 

Locatie

Yogacentrum Leidse Hout.

 

Taal

Nederlands