Maandelijkse bijeenkomst

Broederschap voor het leven

1e zondag vd maand 15:15 – 19:15 uur

Liv Leidse Hout

Er gebeurd iets magisch als mannen gewoon voor elkaar komen opdagen in een veilige omgeving. Het heeft mijn hart geopend, mij een goede man gemaakt en het leven gegeven waar ik diep naar verlangde. Dat gun ik iedere man, dus hierbij de uitnodiging voor het Broederschap.

Veel mannen willen alles alleen doen in het leven. Maar daar worden we echt geen betere man van. Laat staan of we enigszins betekenis, voldoening en plezier ervaring. Linksom of rechtsom, het is tijd om af te rekenen met de eenzame wolf. We kunnen het leven niet alleen, we hebben elkaar nodig. Nodig voor onze enige taak in dit leven: een beter man zijn, voor onszelf en anderen. Alleen mannen onderling maken elkaar krachtiger. Daarom het broederschap. 

Een veilige haven voor mannen. Een plek waar we met elkaar verbinden, zeker ook elkaar confronteren en vooral elkaar eren en het leven vieren. Een plek waar je gewoon je verhaal kwijt kunt, waar er oprecht naar je wordt geluisterd en gesteund. Zonder oordeel, zonder grapjes. Jij bent je broeder, en hij is jou. 

Tegelijkertijd is het broederschap diep, rauw en vies. We gaat niet alleen praten. We willen juist uit ons hoofd en in ons lichaam en hart komen. Dat gaat niet zonder slag of stoot, en dat is juist het mooiste wat je jezelf kunt geven. Maar geen zorgen, het is veilig met een ruw randje. 

We gaan terugkeren naar onze diepste en rijkste kracht. Een onbreekbare band opbouwen met je broeders. Verantwoordelijkheid nemen voor je diepste verlangens en grootste schaduwkanten. Je shit aankijken, alles rechttrekken wat krom is. De volheid van jezelf en het leven ervaren. En uiteindelijk om een betere man te zijn. Een krachtige man die die vol voelt, zodat je jezelf en anderen kunt dienen. 

Dit is voor jou als je niet lekker gaat in je leven, mentale klachten hebt, vastloopt in werk of relatie, je stiekem je eenzaam voelt, hongerig bent naar meer, dieper wilt duiken in de betekenis van man-zijn, weer tot leven wilt komen, verbinding wilt maken met je broeders, onderdeel zijn van iets bijzonders, meer wenst voor jezelf en anderen, en nog veel meer! 

 

De maandelijkse bijeenkomst is voor nu beperkt tot maximaal 12 mannen.
De kosten zijn 44,- euro per keer, inclusief drinken. Neem zelf een flesje water mee, draag soepele en warme kleding en kom opdagen hoe je je ook voelt.

Host

Justin Junier

Ik weet hoe het is. Ik heb bijna alle mooie en minder mooie aspecten van het leven mogen ervaren. Maar boven alles voelde ik mij vaak alleen. Na een woelige periode en zelf een mooie mannengroep te hebben gevonden voelde ik mij geroepen om dit werk te doen – dus hier ben ik.

Interesse of vragen? App dan naar 06-24903024. Wordt ook gelijk lid van het gratis broederschap via deze link. Laat je naam & email achter en je krijgt toegang. Daar gebeurd het online. In de maandelijkse betaalde bijeenkomst gebeurd het offline. Simpel. Tot dan, Justin.

Datum & tijd

Elke 1e zondag van de maand van 15:15 – 19:15 uur

Prijs

€ 44,-

Locatie

Liv Leidse Hout

Contact

06 2490 3024 (Justin) en via onderstaande knop