Veelgestelde vragen

Kom je er niet uit? We beantwoorden hier je vragen.

Nieuw bij Liv

Welke app gebruikt Liv en waar vind ik die?

Liv Yoga gebruikt de Bsport app voor het boeken en annuleren van lessen en workshops. Je vindt de app hier.

Ik ben nieuw bij Liv, hoe kan ik een proefles boeken?

Ga naar de Prijzen-pagina en klik op de knop “Neem twee proeflessen”, maak een account aan in de Bsport-app of op de website om je kaart te kopen en vergeet niet je studio of online les te reserveren.

Ik start met yoga, welke lessen zijn geschikt?

Als je op zoek bent naar een actieve les dan is Hatha of Gentle Flow fijn om de eerste keer te volgen, omdat het tempo van de les wat lager ligt en er meer tijd is voor uitleg. Als je op zoek bent naar ontspanning dan is een Yin, Restorative of Sunday Zen special een fijne les om kennis te maken met yoga. Zie ook ons lesrooster. Of neem contact met ons op voor persoonlijk advies.

 
Wat neem ik mee naar de les?
Trek comfortabele (yoga) kleding aan, neem warme sokken mee voor de eindontspanning en voel je welkom! De rest verzorgen wij, matten, kussens, bolsters, dekens etc.
 
Worden lessen in het Nederlands of Engels gegeven?
Beide is mogelijk! Meestal worden de lessen in het Nederlands gegeven maar voor niet-Nederlandse leden wordt er met gemak geschakeld en wordt de les in het Engels gegeven.
Waar vind ik de studio?
De bereikbaarheid van de studio vind je hier.

En bij avondlessen geldt “Samen uit, samen thuis”. Ben je op de fiets, dan kan je na de les even afstemmen met elkaar of je samen naar huis wilt fietsen richting Leiden of Oegstgeest. Het fietspad op de Groene Maredijk is goed verlicht en de beste weg van en naar de studio, als het donker is.

Leskaarten en reserveren

Welke abonnementen en leskaarten zijn er beschikbaar?

Bekijk hiervoor de Prijzen-pagina. We bieden verschillende strippenkaarten (5, 10 of 20 lessen) en abonnementen (4x, 8x per maand of onbeperkt). Ook bieden we de optie om een losse les te volgen, met voordeel voor abonnementhouders, mocht je een extra les willen volgen als je lessen op je abonnement op zijn. Let op! De strippenkaarten hebben verschillende geldigheden.

Hoe kan ik een online of studio-les reserveren?

Je kan een les reserveren door in te loggen met je account in de Bsport-app of op de website. Voor de online les, ontvang je de Zoom-link naar de online les kort van tevoren. Zie ook de instructievideo voor de Bsport-app.

Hoe kan ik een online of studio-les wijzigen of annuleren?

Je kan een les tot 4 uur van tevoren met behoud van je credit annuleren in de Bsport-app of op de website en eventueel een nieuwe les reserveren. Zie ook de instructievideo voor de Bsport-app.

 
Ik heb per ongeluk een online les geboekt, maar wil toch naar de studio komen (of vice versa), hoe pas ik dit aan?
Je kan een les tot 4 uur van tevoren met behoud van je credit annuleren n de Bsport-app of op de website. Vervolgens kan je de juiste les opnieuw reserveren, in de studio of online. Als je later wijizgt dan 4 uur van tevoren, dan verlies je een credit. Stuur ons een mail, dan kunnen we dit na de les rechtzetten. Zie ook de instructievideo voor de Bsport-app.
 
Wanneer ik op de wachtlijst sta, hoe weet ik of er een plek vrij is gekomen in de les?

Als je push-berichten hebt aanstaan in de Bsport-app, dan ontvang je een bericht wanneer er een plek is vrijgekomen in de les anders ontvang je een e-mail. Als je een bericht of e-mail hebt ontvangen, kan je de les reserveren op de manier zoals je gewend bent.

 
Ik wil me inschrijven voor een les en het lukt niet in de app of via de website?
Kom gezellig naar de studio als de les niet vol is, geef het door aan de docent, dan kan de docent je inschrijven of zoeken we het na de les uit. Voel je welkom!
 
Ik heb een leskaart, maar kan geen les meer reserveren, hoe kan dit?

De strippenkaarten hebben verschillende looptijden. Het kan zijn dat de geldigheid van je kaart is verlopen, ondanks dat je nog credits over hebt. Mocht er een geldige reden zijn dat het niet gelukt is om je kaart op te maken, bijvoorbeeld door ziekte, blessure etc. stuur ons dan een mail.

 

Overige vragen

Ik ben geïnteresseerd in Mindfulness, waar vind ik meer info?

Bekijk onze Mindfulness-pagina voor uitgebreide info m.b.t. cursussen, workshops, individuele en duo-trajecten. Vul het contactformulier in als je geïnteresseerd bent en wilt weten of er plek is in de cursus of andere vragen hebt.

Ik wil een ruimte huren bij Liv Yoga, wat zijn de mogelijkheden?

Bekijk onze pagina Ruimte huren voor de mogelijkheden, onze brochure en voor prijzen.

Vul het contactformulier in als je geïnteresseerd bent en wilt weten of de ruimte beschikbaar is.