Praktijkruimte huren in Leiden

Midden in het stadse groen van de Leidse Hout

Even helemaal jouw plek

Wil je een parktijkruimte huren in Leiden? Ons praktijkcentrum is recent volledig gerenoveerd en is uniek gelegen in het hart van de Leidse Hout, op slechts 5 minuten fietsen van Leiden Centraal station. Het centrum bestaat uit een yogaruimte, een massageruimte en een kleinere ruimte geschikt voor individuele coachings- en therapiegesprekken.

Aangepast naar jouw wensen

Je kunt voor langere tijd of incidenteel een ruimte huren voor je eigen workshop, retraite, ceremonie of (bedrijfs)training. Voor 2 uur, een dagdeel, een dag of meerdere dagen per week. Uiteraard kun je de ruimtes ook huren voor privé (groeps)activiteiten, waarbij we ook de invulling voor je kunnen verzorgen.

The Pitta Studio

Een fijne ruimte waar velen bij binnenkomst een deken van rust en verstilling ervaren. De ruimte is 9,5 meter lang en 4,5 meter breed.  Aangrenzend kun je neerploffen in de lounge met een eigen keukentje. De studioruimte is recent gerenoveerd met extra aandacht voor de authentieke details van het voormalig koetshuis.

The Kapha Room

Aan de achterzijde van het centrum en met een eigen ingang vind je de lichte massage/therapieruimte met uitzicht op het groen buiten. De ruimte is 4,5 meter breed en 4 meter lang. Naast massages en therapien kun je deze knusse ruimte ook gebruiken voor kleinere groepsbijeenkomsten met 4-6 mensen.

The Vata Room

Deze ruimte is iets kleiner (4 x 4) dan de massage ruimte  Mede door het schuine dak voelt deze kamer intiem en is daardoor ideeal voor 1 op 1 coachings- en therapiesessies, maar ook een fijne plek om in alle stilte te kunnen werken.

Ruimte huren? Neem contact met ons op.