Je (proef)les boeken?

Zo doe je dat

Heb je al een account?

Log dan in op je account en boek je les(sen).

Nieuw bij Liv?
Stap 1: Kies eerst je leskaart

Ben je nieuw en wil je lessen bij ons komen volgen? Wat leuk, wees welkom! Kies dan eerst je (proef) strippenleskaart of membership in onze webshop. Dmv je aankoop creëer je een account waarmee  je je (proef)les(en) kunt reserveren.

Stap 2: Reserveer je (proef)les

Via je account reserveer je je (proef) les(sen) in ons les rooster. Met dit account kun je dit ook makkelijk via onze eigen app doen die je kunt downloaden via je appstore. Graag wat meer uitleg? Kijk dan onze youtube video over het gebruik van de app.

Stap 3: Download Zoom voor online lessen

Download de Zoom Client for Meetings. Dit is het programma dat we gebruiken om streams met je te delen. Maak voor Zoom ook een account aan. Vergeet niet om die aanmelding naderhand te bevestigen via je mailbox. Graag wat meer uitleg? Kijk dan naar onze youtube video met uitleg over het gebruik van Zoom.

Stap 4: Fijne les!

Het is voor iedereen fijn als je op tijd in de studio aanwezig bent. Volg je online een les, klik dan ca 5 minuten voor je les begint (via de site of in de app) op je les in ons rooster, hier vind je de link naar onze live video op Zoom. Enjoy!

Tips voor online lessen

Zorg voor goed geluid

Goede audio zorgt voor de beste ervaring. Vaak is het geluid op een laptop niet optimaal. Sluit bijvoorbeeld (een) speaker(s), koptelefoon of earbuds aan.

Sfeer is belangrijk

Zet bijvoorbeeld een zacht achtergrondmuziekje op en steek een wierookje en kaarsje aan.

Bereid je spullen voor

Rol je mat (of handdoek) uit en zorg dat je eventuele (zelfgemaakte) props in de buurt hebt. Check ook onze youtube video over het improviseren van een yoga kussen, een bolster, een riem en een deken.