Behandelingen bij Liv Leidse Hout

Massage, gesprekstherapie en meer...

Behandelingen bij Liv

Ben je op zoek naar verdere zelfontwikkeling, lichaamswerk, of mentale ondersteuning? Bij Liv vinden we het belangrijk om een plek te zijn waar je je body en mind volledig kunt ontwikkelen en verzorgen.

Daarom kun je hier ook terecht bij verschillende therapeuten. Meer weten of een afspraak maken? Klik dan op de therapeut naar keuze om via hun website in contact te komen.

 

Kunstenares & Psycholoog – Monica Jaspers

Monica geeft lessen in creatieve vorming. Tijdens deze individuele trajecten krijg je meer inzicht in wat zich in jou afspeelt en stimuleer je je creativiteit. Ontdek de ontspannende en genezende werking van kunst tijdens creatieve vorming. 

Breathwork | BRTT & TRB (trauma release) – Jeroen van der Most

Ademcoaching is een vorm van coaching die zich richt op het verbeteren van de ademhaling om fysieke, mentale en emotionele gezondheid te bevorderen. Ademhalingsoefeningen en -technieken worden gebruikt om stress te verminderen, angst te kalmeren, energie te verhogen en een gevoel van welzijn te creëren.

Gesprekstherapie – Lia

Lia geeft inzichtgevende, en ondersteunende-structurerende individuele gesprekstherapie voor volwassenen. Lia is getraind in Mentalization-Based Treatment (MBT), Dynamische Interpersoonlijke Therapie (DIT) en Traumatherapie (EMDR)

Reiki- Sabine Stapel

Met Reiki ondersteunt Sabine jou energetisch bij het loslaten van blokkades en belemmeringen, die onbewust in jouw systeem vastzitten. Hierdoor kom je dichter bij jezelf en jouw intuïtie.

 

Transformatief Coaching – Meraki You

Vaak weten we niet meer wie we echt zijn, waar ons hart van gaat kloppen. Trauma’s, blokkades en overtuigingen uit dit leven of vorige levens zitten vaak onbewust in de weg. Door middel van regressie&reïncarnatie therapie, innerlijk kind werk, lichaam- en ademwerk of EFT helpt Lianne jou om deze trauma’s te helen zodat jij weer vreugdevol en authentiek gaat leven!

Transformational Cupping ®  – Patricia van der Holst

Transformational Cupping ® is een vorm van cupping die inzetbaar is voor verschillende gebieden. Zowel esthetisch (denk aan cellulite, littekens, verstevigen decolleté, huidverbetering algemeen en overtollig vet) als fysiek(hoofdpijn, nek & schouderklachten, rugklachten, spierpijn en buikklachten) en ook energetisch (spanning & stress, trauma’s disbalans en energieblokkades).

Huren bij Liv?

Je kunt voor langere tijd of incidenteel een ruimte huren voor je eigen workshop, retraite, ceremonie of (bedrijfs)training. Voor 2 uur, een dagdeel, een dag of meerdere dagen per week. Uiteraard kun je de ruimtes ook huren voor privé (groeps)activiteiten, waarbij we ook de invulling voor je kunnen verzorgen.