Behandelingen bij Liv Leidse Hout

Massage, gesprekstherapie en meer...

Behandelingen bij Liv

Ben je op zoek naar verdere zelfontwikkeling, lichaamswerk, of mentale ondersteuning? Bij Liv vinden we het belangrijk om een plek te zijn waar je je body en mind volledig kunt ontwikkelen en verzorgen.

Daarom kun je hier ook terecht bij verschillende therapeuten. Meer weten of een afspraak maken? Klik dan op de therapeut naar keuze om via hun website in contact te komen.

 

Ayurvedische Therapie – Suman

Suman biedt aandachtige en zorgvuldige behandelingen aan, gebaseerd op behandelingstechnieken uit de traditionele Indiase geneeskunst, Ayurveda.

Gesprekstherapie – Lia

Lia geeft inzichtgevende, en ondersteunende-structurerende individuele gesprekstherapie voor volwassenen. Lia is getraind in Mentalization-Based Treatment (MBT), Dynamische Interpersoonlijke Therapie (DIT) en Traumatherapie (EMDR)

Guided Tripping – Bas & Rike

De Magische Truffels nodigen ons uit om naar die “andere wereld” te reizen, om het goddelijke in onszelf ervaren. Liefdevolle verbinding, zelfacceptatie, ons Ego van de troon. De Magische Truffels geven jou inzicht, innerlijke heling en moedigen je aan om een stap te zetten in jouw proces van zelfverwezenlijking.

Reiki- Sabine Stapel

Met Reiki ondersteunt Sabine jou energetisch bij het loslaten van blokkades en belemmeringen, die onbewust in jouw systeem vastzitten. Hierdoor kom je dichter bij jezelf en jouw intuïtie.

 

Breathwork | BRTT & TRB (trauma release) – Jeroen van der Most

Ademcoaching is een vorm van coaching die zich richt op het verbeteren van de ademhaling om fysieke, mentale en emotionele gezondheid te bevorderen. Ademhalingsoefeningen en -technieken worden gebruikt om stress te verminderen, angst te kalmeren, energie te verhogen en een gevoel van welzijn te creëren.

Transformational Cupping ®  – Patricia van der Holst

Transformational Cupping ® is een vorm van cupping die inzetbaar is voor verschillende gebieden. Zowel esthetisch (denk aan cellulite, littekens, verstevigen decolleté, huidverbetering algemeen en overtollig vet) als fysiek(hoofdpijn, nek & schouderklachten, rugklachten, spierpijn en buikklachten) en ook energetisch (spanning & stress, trauma’s disbalans en energieblokkades).

Huren bij Liv?

Je kunt voor langere tijd of incidenteel een ruimte huren voor je eigen workshop, retraite, ceremonie of (bedrijfs)training. Voor 2 uur, een dagdeel, een dag of meerdere dagen per week. Uiteraard kun je de ruimtes ook huren voor privé (groeps)activiteiten, waarbij we ook de invulling voor je kunnen verzorgen.