Lesrooster

7 dagen per week lessen volgen in onze studio óf live thuis online. Voor de studio lessen zijn een beperkt aantal plekken, reserveer dus op tijd.

Bij avondlessen:
Samen uit samen thuis

Na de avondlessen stemmen we met elkaar af wie welke kant op vertrekt en fietsen/lopen we samen het park uit. De Groene Maredijk is goed verlicht en de beste weg van en naar de studio, als het donker is.

Stijl

Wat is het?

Intensiteit

Vinyasa Flow

Dynamisch en vloeiend bewegen op het ritme van je ademhaling met verschillende uitdagende houdingen en transities.

Intensiteit

Ontspanning

Ervaring

Hatha

Een statische Yoga vorm, met een aantal ademhalingen in elke houding, zodat je de houdingen goed kunt voelen én leert begrijpen.

Intensiteit

Ontspanning

Ervaring

Vinyasa Gentle

Langzame en vloeiende bewegingen op de adem. Makkelijke, voorspelbare houdingen, waardoor je als vanzelf beweegt terwijl je geest ontspant.

Intensiteit

Ontspanning

Ervaring

Yang Yin

Een mooie balans tussen inspanning en ontspanning. Na kracht, uithouding en beweging (Yang) geef je lichaam en geest rust en stilte (Yin).

Intensiteit

Ontspanning

Ervaring

Yin

 

 

 

Yin & Klank

Slowing down, zachtheid en mildheid voor jezelf. Je blijft langer in een houding waardoor je echt naar binnen keert. Een combi van mentale ontspanning met het versterken en versoepelen van je gewrichten en bindweefsel.

Een aantal van onze Yin lessen staan op het rooster als Yin & Klank. In deze lessen gebruikt de docent klankschalen en kleine gongs om de Yin les meer diepte en een speciale sfeer te geven. Een invaldocent zal mogelijk geen gebruik maken van de live klanken.

Intensiteit

Ontspanning

Ervaring

Breathe & Restore

Breathe & Restore Yoga is een bijzondere les waar we beginnen met ademen. Dat klinkt simpel, we ademen namelijk 24/7, maar bewust ademen en ademhalingsoefeningen kunnen het lichaam helpen te vernieuwen, herstellen én ontspannen.
Na het ademwerk gaan we nog dieper ontspannen in Restorative Yoga.

Intensiteit

Ontspanning

Ervaring

Restorative

Restorative Yoga helpt je op een vriendelijke manier de weg naar binnen te vinden en de rust op te zoeken. Want binnenin jezelf is de stilte die je nodig hebt om een goede balans te vinden tussen inspanning (Yang) en ontspanning (Yin). Bij Restorative Yoga wordt er veel gebruikgemaakt van props zoals dekens en kussens, zodat je volledige lichaam kan ontspannen tijdens deze les. Omdat Restorative Yoga alleen gericht is op ontspanning, is deze yogavorm voor iedereen te beoefenen.

Intensiteit

Ontspanning

Ervaring

Les reserveren?

Schaf eerst je leskaart aan

Eerst proberen?

2 proeflessen voor maar €19

Strippenkaarten

1, 5, 10, 20 lessen per pas

Membership

Sometimes, Regular, Always

 

Handig

Download de app

Reserveer makkelijk je lessen, schaf je lidmaatschap of leskaart aan en krijg toegang tot:

  • Je lesrooster
  • Je geboekte lessen
  • Onze online community