3 weekse training én/of stilte retraite

Master the art of surrendering & letting go

 

Verdiep je meditatie practice

TRAINING 1 (VOL)
woensdagavond
10, 17 & 24 januari

TRAINING 2 (nog plek!)
woensdagavond
31 januari, 7 en 14 februari

én/of Stilte retraite:
zaterdag 27 & 28 januari

Liv Leidse Hout

(Her)vind je innerlijke kracht 

De wereld om je heen verandert razendsnel. Er is chaos. Er is tragedie. Er is veel. Er wordt veel van je gevraagd.
Zowel door jezelf als door anderen. Wanneer je je teveel richt op deze altijd veranderende buitenwereld creëert dat onrust en chaos in ons. Zo buiten, zo binnen.

Gelukkig is er in jouw een kracht, een bron, een rust, een kompas. Meditatie biedt je de mogelijkheid je hiermee te verbinden. Het nodigt je vriendelijk uit om je open te stellen en los te laten. Zodat je vanuit je eigen kalme en voedende kern, die altijd beschikbaar is, de wereld tegemoet treedt. Van binnen naar buiten. Dat is goed voor jou en daardoor voor de wereld om je heen.

In deze nieuwe meditatietraining bij Liv, gegeven door Guido Madera (Mindfulness Trainer cat 1) leer je stapsgewijs een meditatie techniek waarmee je direct toegang krijgt tot je eigen kern, je eigen bron, je eigen rust. Paradoxaal door juist te leren los te laten, je waarachtig en volledig over te geven en puur te gaan ervaren vanuit eenvoud in plaats van iets te moeten doen om dit doel te bereiken.

Een mooie start van het nieuwe jaar

A new year, a new you! We starten fris in het nieuwe jaar op woensdagavond 10 óf 31 januari. De training beslaat 3 weken van 3 sessies op woensdagavond. Daarnaast nodig ik je uit om gedurende de training dagelijks thuis te oefenen om de techniek die je aangereikt krijgt te verfijnen en te verdiepen (ca 20 minuten per dag). De training sluiten we af met een stilteretraite op zaterdag en zondag in ons centrum in hartje Leidse Hout om je practice verder te verdiepen en te integreren. Het is mogelijk om ook alleen de 3weekse training te volgen óf alleen mee te doen met de stilte retraite. Geef dit dan aan bij je aanmelding.

Voor wie?

Voor iedereen die een nieuwe balans in zichzelf wil vinden. Het is zeker een pré als je eerder een mindfulness, meditatie training of retraite hebt gevolgd, maar dat is geen vereiste. Het is ondersteunend dat de training qua timing passend voor je is en je ook thuis gedurende de training ruimte en tijd kunt maken om te oefenen. Circa 20 minuten per dag op een voor jou passend moment. En lukt het een dagje niet, uiteraard geen man over boord. Maar het uitgangspunt is: don’t hesitate, just meditate 😉

Door wie?

Deze 3 weekse training en het stilteweekend worden door mij, Guido Madera gegeven en begeleid. Samen met yogadocente en tevens mijn vrouw Jasmijn Madera ben ik partner van Liv Yoga en Mindfulness Trainer (cat 1). De afgelopen 25 jaar heb ik me verdiept in meditatie en verschillende staten van bewustzijn. De roots van m’n kennis en practice liggen in het Himalayagebergte waar ik op m’n 20e een reis maakte van klooster tot klooster en onderwezen werd door een Sadhu (Hindu asceet). Een ontwakende en transformerende zoektocht naar mezelf en de zin van en in het leven en waarvan ik iedere dag een beetje vind. De techniek die je tijdens deze training zelf gaat leren ondersteunt mij om me staande te houden in deze uitdagende en veranderende wereld als vader van 4 kinderen en als onafhankelijke ondernemer. Ik wil dit graag met je delen en kijk er (weer) naar uit samen met jou op reis te gaan….naar binnen…naar je ware zelf.

Guido Madera
Gegeven door:
Guido Madera
meer over Guido? klik hier
Datum & tijd

TRAINING 1 (VOL)
woensdagavond 10, 17 & 24 januari 19:00 – 21:00

TRAINING 2 (NOG PLEK!)
woensdagavond 31 januari, 7 & 14 februari 19:00 – 21:00

én / of Stilteretraite:
zaterdag 27 januari 13:00 – 21:00 | incl vega(n) diner
zondag 28 januari 12:00 – 18:30 | incl vega(n) lunch

Prijs

€ 495 (all in prijs). Alleen 3 weekse € 295 of alleen stilteretraite € 225 | betaling in termijnen mogelijk

Locatie

Liv Leidse Hout

Taal

Nederlands

Aanmelden of vragen?
Neem contact op met Guido:

12 + 1 =