Anneke

Inval docent

Anneke’s story

Ik ben Anneke en ik ben nog dagelijks dankbaar dat yoga op mijn pad is gekomen. Mijn dag begint met yoga en meditatie (soms uitvoerig en soms kort – er is niet altijd tijd natuurlijk) en ik merk dat die beoefening een positieve bijdrage aan mijn dag en mijn leven geeft. Het maakt me flexibeler en meer weerbaar in het leven. En dat gun ik jou ook.
Je hoeft niet een bepaald lichaam of lenigheid te hebben om yoga te kunnen doen. Yoga is voor iedereen en elk lichaam. Houdingen hoeven er ook op een bepaalde manier uit te zien, onze mogelijkheden zijn verschillend. Daarom zijn mijn lessen geschikt en toegankelijk voor iedereen. 
Yoga gaat altijd over de weg naar binnen, welke stijl je ook beoefent. De balans én de verbinding tussen lichaam en geest. Je lichaam dat zoveel wijsheid in zich heeft en dat je kan helpen om een gelukkiger leven te krijgen. 
Ik geef Hatha yoga (voor kracht en flexibiliteit), Yoga Nidra (om diepe ontspanning te ervaring en contact te maken met je onderbewustzijn) en Yin Yoga (voor het stimuleren van je bindweefsel en de energie in je lichaam en geest). Mijn opleidingen volgde ik bij Saswitha in Bilthoven (hatha/nidra)  en Sarah Powers (yin, boeddhisme en psychologie).