Hanna

Docent Vinyasa, Hatha, Yang Yin & Yin

Hanna’s story

Mijn naam is Hanna, 46 jaar en moeder van 2 kinderen

Vinyasa Flow en Yang-Yin Yoga docent

Van jongs af aan ben ik op zoek geweest naar ‘Flow’. Ik heb vele vormen van beweging verkend, waaronder dansen, klimmen, hardlopen, snowboarden, tai chi, pilates, Essentrics en Yoga. De gemene deler? Soepel en bewust bewegen om je vrij, energiek en fit te voelen.

Na een lange carrière in het bedrijfsleven, heb ik er voor gekozen om mijn tijd, creativiteit en energie te richten op mijn ‘Ikigai’ en passie: mensen helpen met wel-zijn. Vanuit Yoga, Essentrics, mindfull bewegen en Ayurveda voel ik me vereerd om de bewegingen en technieken te delen die echt helpen om balans te vinden in ‘body & mind’. Zodat je energiek en zonder pijntjes en spanningen op je gemak kan ZIJN in je eigen lichaam.

Vinyasa flow yoga is een bewegende meditatie; een samenspel van ademhaling en beweging. De bewegingen zijn vloeiend en soms uitdagend, maar altijd met het doel om evenwicht in jezelf te herstellen. Oftewel, de balans cultiveren tussen inspanning en ontspanning, kracht en zachtheid. Ik ontwerp de lessen met creativiteit en verassingen, maar ook een duidelijke intentie en herkenbaarheid. De les is altijd een gestructureerde en cyclische progressie en weerspiegelt de natuur en hoe het zich ontvouwt.

In de lessen gebruik ik ook Essentrics technieken (ik ben gecertificeerde docent in deze form van bewegen) waarbij we de spieren verlengen, versoepelen en versterken tegelijk. De lessen zijn ontworpen om je sterker te voelen, je flexibiliteit te vergroten en ook om de spanning van de dag los te laten en je mind te kalmeren. Ik hoop dat je na een les meer energie, ruimte, mobiliteit en lengte in je lichaam voelt. Zodat je in je vrij van dagelijkse zorgen en stress, in je kracht kunt staan.