Sanne Lepelaar

Teacher Yin

Sanne’s yoga story

Er was geen specifiek magisch moment dat ik me besefte dat ik moest gaan les geven, het voelde alsof ik het altijd al wist en het een kwestie van beginnen was. 

De reden waarom ik les geef is omdat ik het gevoel krijg dat ik er toe doe en waardering krijg van de lieve yogi’s, ook voel ik me altijd beter na een les gegeven te hebben. 

Van mijn yin lessen mag je verwachten dat er altijd veiligheid is, ruimte is om zelf te experimenteren in houdingen, improviseren als je voelt dat een variatie op de houding beter is voor jou op het moment. Ruimte om echt stil te zijn, te voelen en te ontdekken wat voor jou werkt, wat je nodig hebt en wat niet. Op deze manier wordt er ook meer mentale ruimte gecreëerd.  

Omdat ik iemand ben met ADHD is het voor mij belangrijk om consistent te zijn in mijn eigen practice, tijd nemen voor mezelf in het beoefenen van meditatie. In stilte zitten was en is nog steeds de grootste uitdaging. Maar wanneer ik dit heb gedaan merk ik dat mijn hele week helder is, alsof ik beter kan zien.  

Mijn droom is om mensen te raken, de waarde van yoga te laten voelen en een ervaring te geven die bij je blijft.  

Andere teamleden

Jasmijn

Eigenaar & yogadocent >
Guido Madera

Guido

Eigenaar & mindfulnesstrainer >

Lena

Docent Vinyasa