Workshop

Ademavond

 

Vrijdag 12 april – 24 mei – 28 juni

19:30-22:00

Liv Leidse Hout

“Slow down and Breathe “

De manier waarop je ademt heeft alles te maken met de balans die je in je leven voelt en ervaart. Een krachtige ademsessie is helend en kan je bevrijden van stress en spanning, emotionele blokkades en onbewuste patronen. Door verbonden ademen gaat je lichaam in een flow. Oude spanningen laten los, lossen op en transformeren in natuurlijke vitaliteit en levensenergie.

Door diepe ontspanning geef je je lichaam de ruimte om spanningen los te laten die diep in het brein liggen. Het maakt de herinnering in je wakker wie je nog meer bent dan alleen je kwaliteiten, overtuigingen, patronen, fysieke klachten, kortom je eigen persoonlijke geschiedenis. Zo bereik je diepere lagen in jezelf.

Wil jij jezelf een prachtige ervaring geven en je lichaam de kans geven om in korte tijd op een prachtige manier te ontspannen en te helen? Dan is deze ademreis een prachtige manier om te doen.

Over Anne-Maartje:
Ann
e-Maartje is een ambitieuze vrouw die zorgt voor balans tussen werk en gezin. De drie kinderen, haar eigen praktijk @bijannemaartje waarin ze werkt met ambitieuze moeders die zelf verder willen ontwikkelen, met onverwerkt trauma te maken hebben of issues uit het verleden los willen laten en haar werkzaamheden als partner in @ondernemendemamas zorgen voor genoeg uitdaging.

Bewust leven, rust creëren op de momenten dat het nodig is en leren op tijd hulp te vragen hebben haar leven doen veranderen van een race tegen de klok in een leven met meer ontspanning en aandacht.

Over deze avond
Een kwartier voor aanvang ben je welkom om je plekje te zoeken en even te schakelen naar het moment. We beginnen met een korte introductie waarna we gezamenlijk beginnen. Het is een reis die je zelf maakt. Niets van wat je meemaakt hoef je met anderen te delen, maar na afloop drinken we gezamenlijk thee en is er zeker ruimte om je ervaringen met de anderen te delen.

Draag lekker zittende kleding en zorg dat je je voeten lekker warm kunt houden. Mocht je een matje te weinig vinden dan kun je altijd een extra matje/ deken/ kleedje meenemen om op te liggen en over je heen te doen.

Door

Anne-Maartje

Data & tijd

Vrijdag 12 april 19:30 – 22:00
Vrijdag 24 mei  19:30 – 22:00
Vrijdag 28 juni 19:30-22:00

Locatie

Liv Leidse Hout

Taal

NL