Workshop

Align your flow 
Asana clinic

Zondag 3 december

11:00-14:00

Liv Leidse Hout

Workshop Align your Flow | Asana Clinic

In deze workshop verken je techniek achter de belangrijkste asana’s die vaak worden beoefend in vinyasa yogalessen zodat je een solide basis legt in jouw yoga-practice en met meer gemak de flow kunt ervaren. Je krijgt een een dieper begrip van asanatechnieken, lichaamsbewustzijn, uitlijning en variaties in de houdingen van Surya Namaskar A.

Voor wie is deze workshop?
De asana clinic is een perfecte manier om een veilige, stabiele en duurzame practice te ontwikkelen.
Je leert de basisprincipes van stabiele yogahoudingen waardoor je op de lange termijn verder kunt groeien in iedere houding. Daarnaast helpt het je om met meer lichaamsbewustzijn en vertrouwen door yogalessen te bewegen. Als je overweegt om zelf yogales te gaan geven, is dit een perfecte manier om je voor te bereiden en een glimp op te vangen van wat er te leren valt.

Over Babette:
Babette is getraind in diverse yogastijlen waaronder vinyasa, yin en traumabased yoga.
Ze deelt haar passie voor lichaamsbewustzijn, techniek en uitlijning met iedereen die zijn of haar yogabeoefening naar een hoger niveau wil tillen. De lessen en workshops van Babette zijn praktisch van aard, je krijgt zowel kennis als directe handvatten mee om te oefenen thuis of in de studio.

Programma en praktische informatie:
In het eerste deel van deze workshop staat de asana-clinic centraal. Dit deel bestaat uit kennis, oefenen en ontdekken. Na de asana-clinic wordt de middag vervolgd met een practice waarin je het geleerde direct in praktijk kunt brengen en je flow kunt ervaren. Het is een actieve middag waarin zowel techniek als ontdekken en plezier centraal staat.

Zorg ervoor dat je een licht ontbijt op hebt en met een lege maag kunt beginnen aan de workshop. Een kwartier voor aanvang van de workshop ben je welkom in de studio om alvast een plekje te zoeken. Draag lekker zittende kleding waarin je goed kunt bewegen. Er zijn matten en materialen aanwezig in de studio.

Zin in een actieve en leerzame middag? Reserveer snel je plekje!

Met

Babette Kind

Dag & Tijd

Zondag 3 december 11:00-14:00

Investering

Locatie

Liv Leidse Hout

Taal

Nederlands / English