Dag Retraite

Deep Dive Day Retreat

17 maart 13.00 – 17.15

Liv Leidse Hout

Een verbindende reis met de kracht van het water & de wijsheidstradities van de Maori’s.

Replenish, connect and let go to flow

Dompel jezelf onder met ontspanning, rust en aandacht voor jezelf tijdens ons Deep Dive middag retreat geïnspireerd door de eeuwenoude kennis vanuit de Maori’s en Oceanië en het waterelement dat ons elke dag hydrateert en leven geeft. Laat jezelf meevoeren door het water met onder andere een ademreis en mindful lichaamswerk, een begeleide water ceremonie en traditionele chants en activaties.


Deze dag retraite is voor jou als je op zoek bent naar:

  • Meer innerlijke rust, kracht en flow 
  • Inspiratie voor jezelf en inzicht in je diepere verlangens en behoeftes
  • Een oprechte en vreugdevolle verbinding met anderen 
  • Inspiratie, het opdoen van kennis en een geheel unieke ervaring met betrekking tot de tradities, cultuur en gebeden van inheemse volkeren en eilanden rondom de Stille Oceaan en wijsheidstradities zoals de Maori’s. 
  • Meer contact met de natuur en natuurelementen zoals de kracht van het ‘water’
  • Het loslaten van fysieke en emotionele spanning door de helende werking van mindfulness en je ademhaling 
  • Meer vitaliteit en contact met je lichaam

The Life of Water: Voed je Vitaliteit

Water is een natuurlijke geleider voor licht, informatie, elektriciteit en trilling. We bestaan voor een groot deel uit het water dat aanwezig is in ons bloed, onze cellen, ons lymfestelsel, het bindweefsel en in onze organen. We worden gecreëerd en zelfs geboren uit het baarmoederlijk water. In essentie is ons lichaam een fluïde en dynamische structuur die constant in beweging is. (Diepzee) water staat ook symbool voor ons gevoelsleven en onze emotionele binnenwereld. Deze innerlijke wereld vormt de poort naar onze bron van oerkracht, creativiteit en het direct ‘Weten’ vanuit onze intuïtie. Hoe meer we daarom, bewust contact maken met het fysieke en emotionele water door onze natuurlijke gaven en levensenergie te laten stromen, hoe gezonder en vitaler we ons voelen.


Overzicht programma


Welcome to our Canoe

We zullen de dag beginnen met een warm welkom en een openingscirkel van de ‘Canoe’ (kano) waar we samen instappen. Tijdens de opening zullen we een traditionele Maori begroeting met elkaar delen en een krachtige chant ter activatie om ons te verbinden met onze voorouders. Deze chant zullen we door de dag heen met elkaar ervaren. 

Ook delen we teachings en essentiële waterkennis voor je lichamelijke en emotionele welzijn.


Mauri: Heal your mind, heal your body & flow your water(s)

We nemen je mee in helend lichaamswerk & playful en interactive movement zodat je levensenergie (bekend als ‘Mauri’) weer kan gaan stromen. Laat spanning los, relax en flow en leer de wijsheid van je lichaam kennen! We werken specifiek met vloeiende bewegingen die niet alleen zijn geinspireerd door de Maori traditie, maar ook een positief effect hebben op het water dat we o.a. in onze weefsels, organen en in onze cellen dragen.

 

Water Ceremonie: Replenish your Inner Source 

Een prachtige ceremoniële reis om de wijsheid en helende kwaliteiten van het water met elkaar te vieren en weer verbinding te maken met je innerlijke bron van inspiratie en energie. Laat jezelf meevoeren in een activerend gebed (‘pule’ in het Hawaïaans), afkomstig uit Oceanië. Creëer je unieke water elixer om mee naar huis te nemen en ontvang en deel waterblessings met anderen. 

 

Take a Deep Breath, Enjoy the Sound of Water, Relax and Let go

In het laatste deel van de dag gaan we afsluiten met een begeleide ademhalingsreis die een stukje emotionele ontspanning, maar ook helderheid en visie kan bieden en genieten van een inspirerende Aquatic Sound Healing waarin we diep mogen ontladen en enkel hoeven te ontvangen. 

KLIK HIER OM JE AAN TE MELDEN


Praktische details

Fruit, thee en andere versnaperingen zullen aanwezig zijn. Het is aan te raden om de dag zelf zo hydraterend mogelijk te eten met vers fruit en groenten.

Voel je welkom om comfortabele kleding te dragen met een kleur die je verbindt met het water zoals zeegroen, marine of lichtblauw, wit of turquoise. Er zal een water altaar temidden van ons zijn. Voel je vrij om een persoonlijk object hiervoor mee te nemen zoals een mooie schelp, of iets anders dat resoneert met het water element. Neem gerust warme sokken en eventueel een dekentje mee.

 

Wie zijn wij? 

Dit evenement wordt georganiseerd door Reinier Visman van WaioMana (Spirit of Water) en Aansan Yeh van MuMarae (Sanctuary of Mu). 

Reinier is werkzaam als burn-out- en hypnotherapeut. Daarnaast is het mijn passie om ademwerk, systeemopstellingen, Qi Gong en lichaamsgerichte therapie  ‘Romi Romi’ te delen met anderen, zoals onderwezen in de levensfilosofie en kennis vanuit de Maori’s. 

Aansan is werkzaam als holistisch en creatief therapeut met training en expertise in Life Alignment, Qi Gong, ceremoniebegeleiding en de Hawaiiaanse Lomi Lomi massage. Mijn missie is om mezelf en anderen te inspireren en te begeleiden naar hun authentieke kracht en innerlijke bron van wijsheid. 

 

ReSource yourself

 

Gegeven door:

Reinier Visman & Aansan Yeh 

Datum & tijd

Zondag 17 maart, 13.00-17.15 

Prijs

Early Bird voor 20 februari: €121,-. Regulier ticket: €149,-

Locatie

Liv Leidse Hout

Taal

Nederlands/Engels