Workshop

Loslaten

 

Zaterdag 2 september

14:00-16:30

Liv Leidse Hout

Loslaten.


Hoe je niet langer de strijd met jezelf aangaat, zodat je energie overhoudt voor wat echt belangrijk is.

 

‘Ik moet nodig eens leren loslaten’

Je zegt het al tijden tegen jezelf. Je snapt ook donders goed waarom het zo belangrijk is en dat het zo niet langer kan. Vanuit je omgeving hoor je het regelmatig: ‘Ontspan toch eens’, ‘Laat het eens wat makkelijker van je afglijden’, ‘Maak je niet zo druk’. Maar ja, makkelijk praten.

Ondertussen draait je hoofd overuren, loop je gesprekken in gedachten minstens drie keer na, pieker je je een ongeluk over wat je beter had kunnen doen. Het liefst zou je in een glazen bol kijken en de toekomst voorspellen. Of een wiskundige formule op het vraagstuk loslaten om in te schatten welke aanpak het gewenste resultaat oplevert. Maar zo werkt het leven blijkbaar niet. Zucht…

 

Wat nu?

In deze workshop leer je wat ervoor nodig is om de strijd met jezelf te staken en oprecht los te laten, zodat lastige gedachten en gevoelens minder impact hebben op je dagelijks leven. Samen doorlopen we een aantal belangrijke stappen.

Tijdens de workshop leer je:
• Waarom loslaten zo ont-zet-tend moeilijk blijft – ook al weet je hoofd dat het een goed idee zou zijn;
• Wat jouw natuurlijke strategieën zijn om vast te houden en te proberen om lastige situaties, gedachten, emoties en sensaties te controleren;
• Een andere, slimmere manier om met lastige gedachten, gevoelens en lichamelijke sensaties om te gaan.

 

Hoe dan?

Tuurlijk snap je dat niet al je problemen met een workshop van 2,5 uur zijn opgelost. Wel deel ik in deze workshop een aantal bijzondere en waardevolle oefeningen die bij veel mensen die bij mij op coaching zijn geweest al heldere ‘AHA-momenten’ hebben opgeleverd.
Waarvan ik op basis van eerdere resultaten verwacht dat je hiermee een flinke stap verder bent.

Dit is een workshop vanuit het ACT-proces (dit is een afkorting voor Acceptance & Commitment Therapie – in dit geval: coaching). Dit is een actieve, speelse en regelmatig uitdagende vorm van coaching. Dat houdt in dat je in deze workshop grotendeels zelf en met elkaar gaat oefenen en ervaren. Want uiteindelijk gaat het erom wat jij met jouw inzichten en kennis doet. Als coach nodig ik je uit om te onderzoeken wat voor jou werkt om in beweging te komen. Met experimenten en oefeningen, rake vragen, humor, helderheid en een portie lef.

 

Meer weten?

Meer weten over Bamboqi coaching of over Yvonne? Neem een kijkje op de website www.bamboqi.nl voor meer informatie.

Heb je een vraag? Ben je benieuwd of deze workshop iets voor je is? Stuur dan gerust een mailtje naar [email protected] of bel naar 06-44985578.

 

 

Door:

Yvonne Achterkamp

Datum en tijd

Zaterdag 2 september 14:00 – 16:30

Investering

€ 55,-

Locatie

Liv Leidse Hout