Workshop

Mantra Cirkel
samen zingen

 

Vrijdag 21 april

19:30 – 21:30

Yogacentrum Leidse Hout


Mantra Cirkel;

Verbinden en helen door samen te zingen.

 

Het woord Mantra stamt af van de Sanskriet woorden Manasah (geest/mind/gedachten) en Tra (bevrijding, of verhoging van bewustzijn). Je zingt Mantra’s dus om je gedachten opzij te zetten. Dezelfde woorden steeds herhalen kan je in een soort lichte trance brengen en de trilling van het geluid, de muziek en je stem trilt door in je lichaam. Hierdoor kunnen blokkades (onbewust) de ruimte krijgen.

Met het zingen van een Mantra focus je op iets groters dan jezelf (voor de één is dat God, voor de ander het Universum of…..).

Een Mantra is vaak een woord of een woordcombinatie met een mystieke inhoud. We zingen mantra’s uit verschillende delen van de wereld in o.a. Sanskriet, Engels en Hawaiiaans, met de teksten op schrift voor wie dat wil.

De Mantra cirkel is een moment van verstilling en diepgang met jezelf en anderen. Wat er ontstaat is eigenlijk niet in woorden uit te drukken. Je ervaart verbinding met elkaar en dat je gevoed wordt van binnen. Je gaat volledig opgeladen weer naar huis.

 

Het gaat er niet om dat je mooi kunt zingen of dat je goed je best moet doen. Het gaat om de uiting van de klank. Ervaring met zingen is niet nodig.

 

Laat je meenemen door de muziek en de zang!

 

By

Eve McGowan

Date & Time

Vrijdag 21 april 19:30 – 21:30

Investment

€ 17,50

Location

Yogacentrum | Liv Leidse Hout

Language