Workshop

Microdose & Breathwork

v.a. 3 maart
18.00-23.00
Liv Leidse Hout

Ademwerk is een fantastische manier om spanning los te laten. De opgeslagen en vastgezette emoties van misschien wel jarenlange processen kunnen op een kalme manier vrijkomen met onze ademmethodes.

Je leert met rust naar jezelf te keren, te voelen en te ontspannen. Soms is het ook hard werken en staat het ego een beetje in de weg. Zeker als we emoties of trauma’s aantikken waar we liever bij wegblijven. Als die stem in je hoofd overheersend wordt kan dit een beetje in de weg staan voor je proces en je heling. Met de juiste begeleiding komen we vaak wel voorbij de barrière van het ego, maar soms is er net iets meer voor nodig.

Tijdens onze ademsessies geven we je deze verdieping met een microdosering truffel. De werkzame bestanddelen van de truffel zorgen ervoor dat de stem in je hoofd net iets milder is en het daardoor makkelijker voelt om in jezelf te zakken, verbinding te maken met je emoties en deze ook los te laten.

De truffel is een heel aardse benadering en geeft een hele fijne verbinding met je lijf. Het voelt dan ook alsof je net wat dieper kunt wegzakken. Je hoeft nu minder hard te werken met het ademwerk om toch tot een hele diepe en fijne reis te komen.

 

Wie zijn wij?

Jeroen en Fabian zullen deze avond begeleiden. Allebei ervaren begeleiders op het gebied van persoonlijke begeleiding, adem- en traumatherapie en plantmedicijnen.

Jeroen is in 2020 begonnen met Fullviss. Zijn intentie met Fullviss is om mensen met stress- en traumaklachten op een zo breed mogelijke manier te helpen. Hij combineert de waarde uit de cognitieve begeleiding met de verbinding uit ademwerk en traumatherapie.

Fabian is een gedreven begeleider op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Ook hij weet feilloos de combinatie te maken tussen ademwerk, traumatherapie, plantmedicijnen én de wetenschap daar omheen.

Samen willen zij zo veel mogelijk mensen begeleiden die op zoek zijn naar manieren om oude patronen en trauma’s achter zich te laten en het fijn vinden om hier ook de onderbouwing achter te leren.

Data:

Er staan 5 dagen gepland voor een verdiepende reis. Je kunt ze los boeken of als traject. Elke sessie heeft een eigen thema waar we gedurende die sessie mee werken.

Zondag 3 maart vanaf 19:30

Zaterdag 16 maart vanaf 18:00

Zaterdag 23 maart vanaf 18:00

Zondag 21 april vanaf 19:30

Zaterdag 11 mei vanaf 18:00

Gegeven door:
Jeroen & Fabian
Datum & tijd
3 maart, 16 maart, 23 maart, 21 april & 11 mei | vanaf 18.00 of 19.30 uur
Prijs

Losse sessie €75,- | Hele traject €350,-

Locatie
Liv Leidse Hout
Taal
Aanmelden

Nederlands / Engels

Mail naar [email protected] om je aan te melden