Workshop

One Day Retreat

Zondag 25 juni

11:00 – 18:00

Yogacentrum Leidse Hout

Laat je innerlijke licht weer stralen.

 

Lieve, mooie vrouw, weet je soms niet meer hoe je moet ontspannen in de drukte van het leven? Merk je dat je uitgeblust op de bank zit zonder echt te kunnen genieten? Of voel je de liefde voor jezelf niet meer goed stromen? Misschien is jouw zenuwstelsel overprikkeld en heeft jouw lichaam rust en liefde nodig om te herstellen.

Geen zorgen, wij zijn er voor jou! Laat de stress van het dagelijks leven los tijdens onze One Day Retreat op zondag 25 juni.
Laat je meenemen op een reis van zelfontdekking, rust en liefde. Wij willen je graag helpen om jouw innerlijke licht weer te laten stralen en de liefde voor jezelf te herontdekken. Jij verdient het om in je kracht te staan en te genieten van het leven.

Wie zijn wij?

Gedurende de dag zul je worden begeleid door niet één, maar twee ervaren facilitators. Wij, Marleen & Isaura, willen deze dag bewust met zijn tweeën neerzetten zodat je kunt rekenen op dubbele expertise, (persoonlijke) begeleiding en ondersteuning. Marleen haar expertise ligt bij zowel het lichaamsgericht werk als het ademwerk, die van Isaura bij het lichaamsgericht werk en de cacao plus sound healing.

 

Wat kun je verwachten?

Wij willen je deze dag laten ervaren hoe je zelf jouw spanning, stress en emoties kunt ontladen en reguleren. We nodigen je uit om te verzachten, te voelen en te vertragen. 

  • Lichaamsgericht werk; om opgehoopte spanning in je lichaam los te laten en het natuurlijke herstelproces van je lichaam te stimuleren
  • Ademhalingstechnieken; voor meer rust en verzachting
  • Meditatie; om je te verbinden met je innerlijke zelf
  • Cacao ceremonie; om je hart te openen en contact te maken met je intuïtie
  • Sound healing; om je geest te kalmeren, jezelf te verkennen en te helen
Tijdens de dag kun je genieten van smakelijke en voedzame gerechten die met liefde zijn bereid, inclusief een heerlijke lunch en verfrissende tussendoortjes. Zo voed je niet alleen je lichaam, maar ook je ziel.

Voor wie?

Voor vrouwen tussen de 18 en 85 jaar. Je hebt geen ervaring nodig met de activiteiten die we aanbieden. Ons doel is juist om een ruimte te creëren waarin je jezelf kunt ontdekken en laten zien, en waarin we elkaar ondersteunen en inspireren.

Na deze dag;

– ervaar je meer rust in je lijf
– voel je meer zelfliefde
– weet jij meer over de werking van jouw zenuwstelsel
– heb je hernieuwde energie
– sta je in verbinding met je zelf
– voel je dat jíj mag stralen!

 

Wat levert het je op? Een belangrijke vraag die je jezelf mag stellen: voel jij je gelukkig met het leven dat je leidt? Leef jij echt jouw leven of voel je dat je meer geleefd wordt? Deze dag is voor jou en jou alleen, in verbinding met jezelf en met steun van andere gelijkgestemde vrouwen.

We begrijpen hoe belangrijk het is om je veilig en ondersteund te voelen tijdens een dag waarin je met jezelf aan de slag gaat. Daarom vinden wij het extra belangrijk om een warme, intieme en veilige omgeving te creëren zodat er alle ruimte is voor verbinding, groei en zelfontdekking.

 

Let op: er zijn slechts beperkte plekken beschikbaar, dus zorg ervoor dat je je op tijd inschrijft. 

“We kijken er ontzettend naar uit om je te verwelkomen op onze retraite en je de best mogelijke aandacht en begeleiding te bieden voor jouw welzijn en groei. We hopen dat deze dag een liefdevolle en inspirerende ervaring voor je zal zijn. Liefs, Marleen & Isaura “

Gegeven door:

Marleen & Isaura

Data & tijd

Zondag 25 juni  11:00 – 18:00

Investering

€ 149,95 inclusief lunch 

Locatie

Yoga centrum Leidse hout

Taal

Workshop boeken

Nederlands