Workshop

Social Media Marketing

voor ondernemers

Zondag 19 mei 14.00-17.00

Liv Leidse Hout

Eenvoudig en Effectief: Social Media Marketing voor Ondernemers

Online marketing is tegenwoordig niet meer weg te denken uit het bedrijfsleven. Ben jij een ondernemer die wil profiteren van de kracht van social media, maar heb je niet de tijd om er dagelijks uren aan te besteden? Mijn cursus “Eenvoudig en Effectief: Social Media Marketing voor Ondernemers” is precies wat je nodig hebt om jouw online aanwezigheid te versterken zonder overweldigd te raken.

In deze laagdrempelige cursus leer je hoe je social media marketing behapbaar, efficiënt en doeltreffend kunt maken, zodat je meer tijd overhoudt voor andere belangrijke aspecten van jouw bedrijf. Onze aanpak richt zich op praktische strategieën die snel resultaten opleveren.

 

Wat kun je verwachten:

  • Tijdbesparende strategieën: Ontdek hoe je een effectieve social media strategie ontwikkelt die past binnen jouw drukke schema, zodat je niet elke dag uren aan social media hoeft te besteden.
  • Efficiënte content creatie: Leer hoe je snel en gemakkelijk boeiende content kunt maken die jouw doelgroep aanspreekt en betrekt, zonder veel tijd te hoeven investeren.
  • Geautomatiseerd beheer: Ontdek tools en technieken om het beheer van jouw social media accounts te stroomlijnen en te automatiseren, zodat je meer tijd kunt besteden aan groeistrategieën voor jouw bedrijf.
  • Maximaliseer resultaten: Leer hoe je de prestaties van jouw social media marketing kunt meten en optimaliseren, zodat je het maximale rendement haalt uit jouw inspanningen.
  • Opkomende trends: Blijf voorop lopen door de nieuwste trends en technologieën op het gebied van social media marketing te verkennen.Of je nu een startende ondernemer bent die net begint met social media marketing of een doorgewinterde professional die op zoek is naar meer efficiënte methoden, deze cursus biedt de praktische tips en strategieën die je nodig hebt om succesvol te zijn zonder je overweldigd te voelen.

Schrijf je vandaag nog in en ontdek hoe je jouw social media marketinginspanningen kunt stroomlijnen en effectiever kunt maken, zodat je meer tijd kunt besteden aan het laten groeien van jouw bedrijf!

Gegeven door:

Rosa van Iterson

Data & tijd

Zondag 19 mei 14.00-17.00

Investering

€150,- Exclusief BTW

Locatie

Liv Leidse hout

Taal

NL / ENG