Workshop

Soul Revolution
Breathwork

Zondag 9 juli

15:30-17:00

Liv Leidse Hout

Soul Revolution – Breathwork

“Breath-in balance between your body, mind and spirit. Breath-out what no longer serves you”.

 

Het programma:

  • We beginnen met een introductie en een breath-opening exercise.
  • Hierna volgt een Conscious Connected Breathwork-sessie, ook wel bekend als verbonden ademen.
  • Na de sessie is er tijd en ruimte om je ervaring te delen, na te praten of te doen waar jij behoefte aan hebt.

 

Wat kun je verwachten?

Onder onze begeleiding begin je met verbonden ademhalen door de gebruikelijke pauzes voor en na elke uit- en inademing te elimineren, waardoor de ademhaling één circulaire beweging wordt.

Tijdens dit actieve gedeelte zullen we diverse coachingstechnieken inzetten.
Zoals; triggerpoints, tonen, affirmaties, beweging etc. Na het analyseren van jouw persoonlijke adempatroon en door het toepassen van de juiste technieken kunnen we je verder helpen op het gebied dat voor jou het hartst nodig is.

De laatste fase van de verbonden ademsessie is een moment van complete rust. Je ademt rustig en moeiteloos door. Een grote hoeveelheid zuurstof stroomt nu door je lichaam, dit zorgt voor een krachtig en helend innerlijk proces. Vaak wordt er meer ruimte en een gevoel van pure bliss ervaren.

 

“Breathwork is een krachtige tool om naar binnen te keren. Alle antwoorden zitten al in ons. Sterker nog, een ander kan jou niet vertellen wat goed voor je is, dat weet je alleen zelf.”

 

 

Wat kun je ervaren?

Tijdens en na de sessie kun je inzichten krijgen, ruimte in je lichaam en geest ervaren, herinneringen ophalen, emoties doorvoelen/loslaten, je patronen doorzien, je bewustzijn verruimen, lichamelijke klachten verlichten, meer zelfverzekerdheid en energie ervaren en je in het algemeen beter in je vel voelen.

Het brengt balans op fysiek, mentaal, emotioneel en energetisch vlak. Dit zijn slechts enkele voordelen van deelname aan een ademsessie.

 

Belangrijke bijzonderheden:

  • Mocht je zwanger zijn, last hebben van hartklachten of ervaring hebben met psychische klachten of epilepsie, zorg dan dat je ons hierover van te voren op de hoogte stelt.
  • Draag comfortabele kleding, neem indien gewenst een journal mee.
  • Zorg dat je 2 uur van te voren niet meer eet en weinig drinkt. Indien mogelijk 12 uur voor- en na de sessie nuchter blijven van verdovende middelen/ medicijnen.
  • Het effect van een ademsessie kan behoorlijk intens zijn, daarom raden we je aan om hierna lekker uit te rusten.
  • Wij zorgen voor een veilige en liefdevolle omgeving en nemen je mee op reis met onze selectief gekozen muziek.

 

 

Wie zijn wij?

Mijn naam is Alyssa en samen met mijn liefdevolle man Arend zijn wij Soul Revolution gestart. Dit is ontstaan door onze gezamenlijke liefde voor Breathwork. Deze manier van ademen heeft ons eigen leven 360 graden gedraaid en ons uit een ongezonde omgeving en levens-style geholpen.

Voordat ik in aanraking kwam met Breathwork of hoe ik het graag omschrijf, adem therapie, heb ik veel andere vormen van healing en coaching geprobeerd. De meeste hiervan hadden weinig impact of brachten mij juist verder weg van rust en stabiliteit.

Breathwork is een zeer effectieve en aardse methode voor zelfontwikkeling en trauma-heling. Je adem heb je altijd bij je en is de meest intieme en persoonlijke tool die je, altijd in kan zetten.

 

“Allow your breath to guide you”.

 

 

Wil je meer over ons of over ons werk weten?
Kijk dan op onze Instagram pagina: Soul Revolution Breathwork

 

 

Door

Arend & Alyssa

Data & Tijd

Zondag 9 juli 16:30-17:00

Investering

€ 55,-

Locatie

Yogacentrum | Liv Leidse Hout