Workshop

Opstel avond

20 sept | 11 okt | 8 nov | 13 dec

Liv Leidse Hout

Alles is in verbinding met elkaar. Soms zichtbaar, soms onzichtbaar.

Dankzij die verbinding mogen wij zijn. Hier en nu.

Dankzij die verbinding zijn we soms ook daar.

Soms onbewust, soms bewust.

Het beïnvloedt ons gedrag, hoe we ons voelen, onze overtuigingen, onze patronen en onze omgeving. Het beïnvloedt ons leven en dat is helemaal zoals het hoort te zijn.

Soms is er onrust, zijn er blokkades, zijn er gebeurtenissen die steeds weer terugkomen, of ziektes die generatie op generatie doorgegeven worden. De onbewuste invloed maakt het lastig te begrijpen en te doorbreken. Het helpt om deze onbewuste zaken bewust te maken, zodat ze omarmd kunnen worden en weer kunnen worden losgelaten: de voorwaarden voor heelheid en kunnen zijn wie je werkelijk bent.

 

Tijdens de opstel avond nemen we je mee in de bijzondere wereld van het systemisch coachen/opstellen, waarvan wij hebben geleerd én ervaren dat het in het onbewuste én bewuste veld heling brengt.

 

Je mag zelf een thema inbrengen of een vraag, je mag als representant deelnemen, of beiden. Maar niks moet. Ook als toeschouwer ben je deel van het veld en resoneert het ook.

Een vraag of thema kan overal over gaan. Bijvoorbeeld over je werk, of je wel of niet een bepaalde stap moet zetten. Of over iets in je familie waar je duidelijkheid over wilt. Het kan ook gaan over een reis die je wilt maken of misschien wel over het vinden van een (nieuwe) woning. Misschien heb je iets meegemaakt en wil je dat inbrengen. Of misschien vraag je je af waarom je maand langer is dan je budget. Misschien merk je in je gezin dat er continu dezelfde patronen terugkomen en lukt het je maar niet deze te doorbreken. En misschien is het thema ziekte wel iets waar je helderheid over wilt. Geen vraag is te gek om inzicht te krijgen in onderliggende patronen en relaties, omdat ze overal invloed op uitoefenen, ook op andere gebieden in je leven.

Misschien komt er, terwijl je dit leest, wel een vraag of thema bij je op. Schrijf het op en neem het mee naar de bijeenkomst.

Wat we jou sowieso kunnen beloven is dat je gaat ontdekken dat alles wat we tijdens deze bijzondere avond ervaren, een leerzame verrijking voor jou gaat zijn en dat je levens veranderende inzichten ontvangt.

 

Thema’s:

  • Vrijdag 20 september: Generatie lijnen
  • Vrijdag 11 oktober: Gezondheid & ongemakken
  • Vrijdag 8 november: Werk, organisatie & teams
  • Vrijdag 13 december: Innerlijk kind & relatie helen

Daar kan je je vraag inbrengen. En het kan ook zomaar zijn dat je op een hele andere vraag uitkomt als je naast me zit. En soms is het anders. Wie weet is dat dan de vraag die in de onderstroom opborrelt. En ook dat is een keuze. Vaak zie je dat er een gemeenschappelijk thema speelt bij de aanwezigen en zal je merken dat je ook als representant en toeschouwer mee beweegt in het veld. We vragen aan iedereen of je nu opstelt met een vraag of niet.

 

Stel dat je een vraag zou hebben welke vraag zou dat dan zijn?

1- Wat is je vraag?

2- Wat is je verlangen?

3- Wat is er dan anders?

Ik hoop je te ontmoeten op één van de opstel avonden,
warme groet,

Guus

 

Mocht je nog twijfelen en meer willen weten? Mail dan naar:  [email protected]

Gelijk aanmelden: Klik dan hier

Gegeven door:

Data & tijd

20 sept | 11 okt | 8 nov | 13 dec | Inloop v.a 18:30 start om 19:00- 22:30 (met uitloop tot 23:00)

Investering

€50,- voor representanten €75,- voor vraagstellers

Locatie

Liv Leidse hout

Taal

Workshop boeken

Nederlands