Workshop

Systemisch werken

 

Zondag 2 april | 15:30-19:00

Yogacentrum Leidse Hout

Een ontmoeting met systemisch werk
Ervaar hoe je familie in jouw leven doorklinkt.

Ben jij nieuwsgierig hoe de echo van je familie in jou door klinkt?
Merk je dat je in verschillende situaties tegen dezelfde patronen aan loopt?
Wil je zicht krijgen op wat jij achter je kunt laten of juist aan te kijken hebt?

Systemisch werken gaat uit van de invloed van het grotere geheel waar je deel van uitmaakt. Dit grotere geheel bepaalt in grote mate, je zelfbeeld, je overtuigingen en je gedrag.

Een belangrijk groter geheel waar je deel van uitmaakt, is je gezin van herkomst (inclusief al je voorouders). Dit systeem heeft mega veel invloed op wie jij nu bent, hoe je denkt, voelt en doet.

Wil je meer weten? Sluit dan vooral aan bij deze workshop!

Wat kun je verwachten?
Een eerste kennismaking met inzichten voor alle deelnemers. In de veiligheid van een kleine groep starten we met verschillende oefeningen om kennis te maken met systemisch werk. Waarna de dynamiek van familieopstellingen kan worden ervaren.

We maken een ruimtelijke opstelling van een familiesysteem. Deze opstelling helpt je om zicht te krijgen in dynamieken en symptomen die mee spelen rond de vraag.

Heb jij een vraag waarmee we kunnen werken?
Het is verstandig van te voren na te denken en te voelen of, en zo ja welke, vraag je in zou willen brengen. Aan het begin van de workshop inventariseren we de vragen. We hebben tijdens de workshop ruimte voor één familieopstelling. Misschien wel die van jou…

(vermoedelijk kan niet iedereen actief in de familieopstelling meedoen. Treur niet! Ervaring leert, dat er ook dan een hoop te leren en te ervaren is.)

 

Door

Désirée Bellaard &
Jill van Velzen

Datum en tijd

Zondag 2 april 15:30 – 19:00

Investering

€ 50,- (inclusief thee en snacks)

Locatie

Yogacentrum | Liv Leidse Hout