The Healing Woman Circle

Vrijdag 10 mei

Inloop vanaf 19:15
Start om 19:30

Liv Leidse Hout

 The Healing Woman Circle
“De plek om samen te komen en je hart te openen op zielsniveau”

 

Nu met een mooie moederdag actie; wanneer je samen komt met je moeder, zus, vriendin, collega of een andere lieve vrouw dan krijg je beide €10,- korting op het ticket.

 

Je verlangt er naar om jezelf onder te dompelen in een liefdevolle avond, om weer in
verbinding te komen met jezelf.

Na een korte wandeling in het bos kom je aan op de magische plek van Liv Yoga. Je kijkt er al de hele week naar uit om écht even op adem te komen en een moment te nemen voor jezelf, in verbinding met andere vrouwen. Je loopt de mooie ruimte binnen, waar de rust al gelijk over je heen daalt. Een warm welkom wacht met heerlijke soulfoods & drinks. Naast jou zitten gelijke vrouwen die net als jij hun hart willen openen, om meer in verbinding met zichzelf en hun ziel te leven. We gaan beginnen!

 

Wanneer je weer naar buiten loopt, voel je dat:

  • Je lichter bent dan toen je binnen kwam
  • Je hart weer openstaat en er een liefdevolle energie door je heen stroomt
  • Je volledig aanwezig bent in jouw lichaam
  • De heldere inzichten die je van jouw ziel hebt ontvangen, je verder op weg gaan
    helpen

Dus lieve vrouw, voel je dat je er aan toe bent om te voelen, ervaren en zijn op zielsniveau?
Wees welkom!

“The power of a woman circle “

 

 

Praktische informatie:

  • The Healing Woman Circle is op vrijdag 10 mei 2024. Het is een avond om écht op adem en tot rust te komen in een groep gelijke vrouwen.
  • De inloop is vanaf 19:15 uur en we starten om 19:30 uur. Er kunnen maximaal 8 vrouwen deelnemen. De investering in dit helende moment is €55,-.
  • Goed om te weten is dat je geen ervaring hoeft te hebben mediteren of visualisaties. Draag comfortabele kleding waarin je je vrij kunt bewegen en neem eventueel een warme trui mee.

 

Lillian Smit:
In mijn eigen spirituele helende reis heb ik de kracht mogen ervaren van het samenkomen met gelijke vrouwen, waarin het delen van kennis, wijsheid en helen centraal staat. En dat is waar The Healing Woman Circle voor staat.
Mijn naam is Lillian Smit en ik geef o.a. Soul Readings, 1-1 mentorships en ik organiseer The Healing Woman Circle, zodat jij vanuit een meer kunt leven vanuit verbinding met je hart en ziel. Vanuit jouw essentie.

Klik hier om je aan te melden

By

Lillian Smit

06- 25336639

Datum & Tijd

Vrijdag 10 mei inloop vanaf 19:00 | Start om 19:15

Investering

€ 55,-  Moederdagactie: Koop nu je ticket samen met je moeder, dochter, zus, collega, of een andere lieve vrouw en betaal €44,- 

Locatie

Liv Leidse Hout

Taal

Workshop Boeken

NL/ENG