Transformational
Cupping ®

Behandeling op aanvraag;

maandag & zaterdag

 

Liv Leidse Hout

Transformational Cupping ® 

Transformational Cupping ® is een vorm van cupping die inzetbaar is voor verschillende gebieden. Zowel esthetisch (denk aan cellulite, littekens, verstevigen decolleté, huidverbetering algemeen en overtollig vet) als fysiek (hoofdpijn, nek & schouderklachten, rugklachten, spierpijn en buikklachten) en ook energetisch (spanning & stress, trauma’s disbalans en energieblokkades).

Hoe werkt het?
Met de cups trek ik je huid vacuüm en maak de verklevingen die in het onderhuidse bindweefsel zitten weer los. Er ontstaat letterlijk weer ruimte, de doorbloeding komt weer goed op gang en je lichaam kan nu zelf weer alle onnodige ballast af gaan voeren. Daarnaast combineer ik deze techniek met kennis uit de traditionele Chinese geneeskunde . Ik kan je adviseren over het weer in balans krijgen van je meridianen en welke voeding jou hierbij gaat helpen.

Over Patricia:
Ik haal er erg veel voldoening uit om jou te helpen je natuurlijke herstel vermogen van je lichaam te activeren. Bij een eerste afspraak neem rustig de tijd om met je kennis te maken en de behandeling te bespreken.

Zelf heb ik de magie op alle drie de gebieden ervaren en ik wil dit ontzettend graag doorgeven. Je kunt alvast een kijkje nemen op mijn instagram pagina: @patriciavanderholst

Ik ontvang je met veel liefde op maandagavond en zaterdagochtend in de kapha. “

Reserveren kan via de mail, bellen of appen mag ook.

Met

Patricia van der Holst
[email protected]
06-54344671

Dagen aanwezig 

Maandagavond & zaterdagochtend

Prijs behandeling

30 min €35,- | 60 min €70,-

Locatie

Liv Leidse Hout | Kapha

Taal

Nederlands / English