Workshop

Familieopstelling

17 mei 13:15 – 17:00

Liv Leidse Hout

“Soms merk je bij het loslaten pas, hoeveel je hebt gedragen wat eigenlijk niet voor jou bedoeld was.”

 

Ben jij de man of vrouw die een thema wil doorbreken, zodat het herhalende patroon stopt bij jouw? Cijfer je jezelf vaak weg? Ben je gewend om hard te werken? Verlang je naar een balans tussen werk en privé, liefdevolle relaties, gaan staan voor jezelf en jouw pad bewandelen?

Wees welkom op 17 mei bij mijn middag familieopstellingen. Samen ontdekken we wat er in de onderstroom aanwezig is. Welke onzichtbare lijnen houden je (nog) vast in je werk- of familiesysteem? Welk patroon of trauma is nog onvoldoende gezien of een plek gekregen, zodat jij op je eigen plek kunt gaan staan en er een nieuwe richting ontstaat.

Werkwijze
We komen samen met een kleine groep, waarbij er gelegenheid is voor de vraaginbrengers om een persoonlijk vraagstuk te onderzoeken. Met een familieopstelling maak je het onderliggende patroon of trauma zichtbaar, waardoor er beweging, heling, ontspanning en rust ontstaat.

Wat krijg je ervoor terug?
Een opstelling is en blijft een bijzondere ervaring om bij aanwezig te zijn, zowel in aanwezigheid als vraaginbrenger of als representant. Je krijgt een middag vol persoonlijk werk en bewustwording en je gaat garandeert met nieuwe inzichten naar huis!

 

 

Gegeven door:

Nathalie Smit

[email protected] / 0640390983 

Datum & Tijd

17 mei 13:15 – 17:00

Investering

€ 49 (representant) € 125 (vraag-inbrenger)

Locatie

Liv Leidse Hout

Taal

NL

Deze workshop boeken? Stuur een mail naar [email protected]