Workshop

Workshop:

Familie-opstellingen

Zaterdag 19 november 13:00 – 17:30

Yogacentrum Leidse Hout

“Soms merk je bij het loslaten pas, hoeveel je hebt gedragen wat eigenlijk niet voor jou bedoeld was.”

Stel je eens voor dat er een letterlijk een onzichtbaar groot blok op je schouders drukt. Je bent je er niet bewust van, maar iedere dag sta je ermee op en ga je ermee naar bed.

Dit drukkende gevoel op je schouders neemt toe, als de druk op jouw groter wordt. Misschien ben je er nog niet bewust van. Maar hoor je jezelf iets van uitspraken doen als ‘Ik heb enorme (werk) druk’ of ‘Ik zie het allemaal even niet meer zitten.’

Je lijf gaat signalen afgeven, bijvoorbeeld nek- en schouderpijn en andere spanningsklachten. Ook je hoofd gaat vragen stellen: Waarom heb ik toch weer ja gezegd, terwijl ik nee bedoelde? Weer zo een drukke week, zonder een moment voor jezelf? Ik krijg er geen energie van en toch ga ik maar door?

 

Loop je al langere tijd te kauwen op een bepaald probleem of thema? Of weet je het nog niet zo goed, maar voel je wel dat je nieuwsgierig bent en ‘aan’ gaat van familieopstellingen? Wees welkom!

Tijdens familieopstellingen worden de onzichtbare lijnen die jou vasthouden uit jouw familie- en werksystemen ont-wikkeld. Deze lijnen houden je vast, omdat het probleem, het trauma of het patroon dat er onder zit nog onvoldoende is beetgepakt en vastgehouden.

 

Werkwijze

Door met een groep bij elkaar te komen onder leiding van een opsteller, brengt de vraag-inbrenger een vraag of probleem in de groep. De gehele groep stemt zich af op het systeem van de vraag-inbrenger, net zoals je verbinding maakt een wifi-netwerk.

Uit dit afstemmen en verbinden ontstaat een opstelling, waarbij deelnemers van de groep gevraagd wordt om op plekken te staan en te delen wat daar gebeurt. Dit wordt ook wel representeren genoemd. De opsteller begeleidt dit proces, brengt de systemische principes aan het licht, waardoor bij de vraag-inbrenger een innerlijke verschuiving en verlichting plaatsvindt.

 

Wat krijg je ervoor terug?

Een antwoord over het ‘waarom’ dat erachter schuilt, zodat je weer grip krijgt op jezelf, dag en werk. Het resultaat is ruimte, lichtheid en vrijheid in jou. Vanuit je eigen plek, jouw pad en dromen achterna, in verbinding met je authentieke zelf.

Thuiskomen. Heerlijk vrij(er) kunnen bewegen..

 

Wil je meedoen? Schrijf je dan in via het contactformulier onderaan deze pagina.

Gegeven door:

Nathalie Smit

Datum & Tijd

Zaterdag 19 november 13:00 – 17:30

Investering

€ 49 (representant) € 99 (vraag-inbrenger)

Locatie

Yoga Centre Liv Leidse Hout 

Taal

NL

Deze workshop boeken? Stuur een mail via onderstaand contactformulier

7 + 12 =