Your body knows best

Workshop

Your body knows best

Zondag 21 maart 13:00-15:00

Yogacentrum Leidse Hout

Your body knows best

De start van de lente, de natuur ontluikt, we ontdoen ons van onze wintervacht. Het is tijd voor de voorjaarsschoonmaak.  We gaan de ramen open zetten in je lijf, en laten gaan wat niet meer nodig is. Maar voor je gaat reinigen: hoe weet je dan wat bij jou past?

Herken de signalen van je buik, je buik weet het beste wat goed voor je is. Ken je het heerlijk ontspannen buikgevoel? Hoe bewust ben je van je buik? Of heb je regelmatig last van (fysieke of emotionele) buikpijn?

In deze workshop brengen we op originele en inspirerende manier de Oosterse kennis over voeding en yoga “hapklaar” bij elkaar. Nadine en Katinka nemen je mee van mond tot maag en hierbij ga je ontdekken wat voeding (fysiek, mentaal, emotioneel en energetisch) en beweging voor je kan betekenen. Zodat je lijf, hart en spirit (ook wel de 3 schatten genoemd) optimaal gevoed worden.

Van je hoofd naar je hart en van je hart naar je buik.
Via het weten naar het voelen.

Locatie:

Liv Leidse Hout

Investering in jezelf (you’re so worth it!):
€ 50,- per workshop en hier inbegrepen is een handout met informatie en recepten en een playlist voor de yoga.

Docenten:
Katinka combineert jarenlange docenten- en praktijkervaring in TCM in al haar vormen met de nadruk op acupunctuur, kruiden en voeding om een balans te bewerkstelligen tussen lichaam, emotie, energie, geest en ziel (www.acupunctuur-leiden.nl). Katinka is een kenniskanon en ze draagt met humor en liefde voor haar vak graag haar kennis over op een toegankelijke manier.
Nadine’s grote liefde voor het in beweging brengen van hoofd, hart en lijf leidde haar naast haar massagepraktijk op het yogapad (www.bijnadine.nl). Kenmerkend voor Nadine’s lessen is het benadrukken van luisteren naar jezelf, vertrouwen op jouw innerlijke wijsheid. Gecombineerd met een vrolijke, luchtige kijk op alledaagse spiritualiteit zijn de lessen zowel leerzaam als ontspannend.

 

.

Gegeven door:

Nadine Muller en Katinka van Duijn

Datum & tijd

Zondag 21 maart tussen 13:00-15:00

Prijs

50 euro

Locatie

Liv Online via Zoom

Taal
Nederlands
Stap 1

Aanmelden doe je door een mail te sturen aan [email protected]

Stap 2

Enjoy!