2 daagse Meditatie & Stilteretraite

(Her) vind je innerlijke kracht

Zaterdag 27 januari 13 – 21
&
Zondag 28 januari 12 – 18:30

Yogacentrum Leidse Hout

2 daagse Meditatie & stilteretraite

(Her)vind je innerlijke kracht

Een kleinschalig meditatie weekend in het stadbos de Leidse Hout op loopafstand van Leiden Centraal Station. Dit weekend is onderdeel van een 3 weekse Meditatietraining: vind je innerlijke kracht, maar kan ook als los meditatie weekend worden geboekt. Klik hier als je meer wilt lezen over de 3 weekse training. Het weekend wordt begeleid door Guido Madera, Mindfulness Trainer & mede eigenaar van de Studio Liv Leidse Hout.

Verstillen & vertragen

We leven in een intense tijd waar de een makkelijk doorheen beweegt en waarin de ander wordt overweldigt. Vertragen en verstillen helpt om contact te maken met je eigen bron, je eigen rust. Paradoxaal door juist los te laten en je over te geven in plaats van iets te moeten doen om dit doel te bereiken.

Tijdens dit weekend nodigen we je uit om naar binnen te keren, te verstillen en dus niet te praten. We creëren een fijne en rustige setting waarbinnen je je eigen meditatie practice kunt verfrissen en verdiepen. We combineren (eenvoudige) yoga met zit- en ademmeditaties en daarbij is het Leidse Hout een prachtige omgeving voor loopmeditaties. Sommige meditaties worden begeleid, de meeste meditaties doe je zelf en op je eigen wijze. 

Op zaterdag eten we samen een (vegan) diner is stilte, op zondag een (vegan) lunch.

 

Voor wie

Wil je alleen de meditatie & stilte retraite volgen, dan is het wel van belang dat je ervaring hebt met meditatie omdat je met name zelf gaat mediteren op basis van je eigen meditatie ervaring. Wil je graag leren mediteren, volg dan de 3 weekse training voorafgaand aan het weekend, die start op 10 januari. Meer info over de training? Klik hier

 

Guido Madera
Gegeven door:

Guido Madera

Meditatie leraar & Mindfulness Trainer (cat 1)

Data & tijd

Zaterdag 27 januari 13 – 21 & zondag 28 januari 12 – 18:30

Investering

€ 225 p.p. (incl vegan diner & lunch)

Locatie

Yoga centrum Leidse hout

Taal

Nederlands

Aanmeldformulier 2 daagse Meditatie & Stilteretraite

10 + 6 =